Христос Воскрес!!! Шановні підскажіть будь-ласка, що таке палець сателітів, чи може він стукати,якщо так то скільки часу,які наслідки стуку,чому почало стукати.... Дуже вдячний за відповіді...
Во істинну воскрес. Палець сателітів то така штука на якій сидть специфічні шестерні в редукторі і переключають нагрузку на колеса.... Якщо сильно стукає то може коробку розламати.
З пальцем тим знайомий. Якщо стукає, то напевно послабилася або вилетіла шпонка, яка його фіксує. Якщо проблему не усунути, може закінчитися клином коробки і розбитим корпусом sent from my Galaxy SIII
А може хтось сказати як саме перевірити, бо в мене появляеться стук при передачі час від часу(коли вимикаю то пропадає), і не можу зрозуміти.... що це?
Зверху реально ніяк.... палець працює на ходу при зміні нагрузки на колеса і почути той стук в загальному шумі тяжко. Можна підняти машину і вручну крутити колеса тоді можна почути як дуже вже розбитий, якщо трохи то не чути. Якщо розібрати КПП то 100% можна визначити
Чи реально його купити десь нового,бо запитав в декількох магазинах,а мене направили на ШРОТ? На шроті на мою думку,теж проблемно знайти цей палець,тому що тяжкий варіат щоб розбирали на запчастини добру КПП. Яка ціна на б.у. КПП? Може хтось знає де можна купити цю деталь чи вкогось вгаражі валяється,буду дуже вдячний за інформацію.
Реально! Треба його замовити - оплатити 130 грн. - зачекати 1,5-2,5 тижня - отримати оригінальній (VAG) палець.
А може то не палець сател.??? Розказую те що маю. Залізши під авто (для профілактики) помітив,що є люфт і невеличкий удар на полуосях при прокучуванні їх (колеса в повітрю). Звернувшись на СТО і розказавши що і як вони подивилися на те все знизу догори і зробили висновок що це виробився палець сателітів. Дуже нехочу знімати та вскривати кпп в даний момент (реально немаю часу та можливості це зробити). Передачі включаються добре,сальники які виходять на полуосі не пускають,одним словом все тіпа в нормі. На наступний тиждень потрібно їхати на південь УКр. В кого які думки будуть??? Можна сміло їхати,чи не варто (разом десь 3000 км) ?
Можна проїхати, а можна і втикнути далеко від дому, що виллється у немалий клопіт. Я б радив показатися ще одному майстрові, хай скаже свою думку, шо це може бути. sent from my Galaxy SIII