Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Та взяв, взяв, поки тут дехто чухався. :-D Навіть вже наддув перевірив. Зачьот. 8)
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Дякую за щирі вітання )))! Фотки викладу, ще не встиг провести фото-сесію). Над машиною ще треба буде попрацювати, вже вилізла перша несправність з вижимом жіплення, крила , двері чомусь перефарбовані , хоч сам кузов ні. А загалом дивиться гарно !!!
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Постараюсь до 18 квітня машинку доробити, а там приїду і самі побачите)))
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO придбав у марчіка авто ! дуже радий епер у запоріжжі е ще 1 кор)) їх у нас дуже і дуже мало я тільки знаю що 2 мій і ще Дениса) більше незнаю ) авто гуд але неможу добратись до поворотників у бампері як це зробити???
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Здається там треба бампер знімати... Геморна процедура. Хоча, може я і помиляюся. Знайдеш - розкажи Бо мені теж треба до одної протитуманки добратися, але боюся починати
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Напевно що ні, в мене звичайні заводські, тільки решітка інакша. А ти де бачив?
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Супер! Я вживу її бачив, то корадо Юліка. Вчора бачив тебе зранку на Петлюри, біля церкви.
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Сусіди, чи як? Петлюри 37 - я... Біля Барвінку... Рядом кора на стоянці... А ти де свою тримаєш? Але так сцуко акуратно котився по ямах... Типу щоб вже всі встигли под..ити на караду...:-D:-D:-D
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO вибачте, якщо не те щось ляпну.....:shock::shock::?:? решітку терміново я зняв би....я собі заказував з німеччини оригынальну-40євро, або самому зробити з 2 гольфа без значка, або на крайній випадок-я можу Тополю передати.....я робив з Г-3, але не доробив кріплення.....здається набагато краще буде...... ну і посадив би її трохи....це ж не жип.....
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Точно сусіди :-D , Кульчицької 14 , то біля нового будинку, тримаю біля церкви. жалко по тих кратерах машину товкти :-? Додано через 3 хвилини вона не висока, то фотки та вийшли, насправді думав і підняти , бо якщо сидять ще 2 пасажири то пі... Про решітку можна задуматись але наразі і так клопотів з нею хватає.
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Ти мою не бачив Почті шо джип, колеса 195\60\15 , а коли сідає 3 пасажира, тоді стає спорткаром