Хто може продати ковпаки на оригіднальні диски (r14 у мене від 3-го гольфа, ) але маю на увазі не ковпаки що закривають повністю диск, а ці ковпаки що закривають тільки кріплення , на 4 шпильки (болт - це називається шпилька). Куплю недорого! )))))))) у кого валяються пишіть.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Десь я таке віддавав пану Duke... Він продав свого гальфєца - може ковпаки лишив. Саме такі як ти кажеш плюс ше і ободи до них на диск, які кромку диску закривають. Питай його.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Хм...пане Тополь. Нічого такого ти мені не давав. Мав дати але певно зажав, або забув. Отож шукай в себе в гаражі.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Хм... Як зара памятаю, що ніби отдава тобі, ти ще тішився і приміряв їх до дисків... Ну, подивлюся ще в себе - але нема де дивитися, в мене нема гаража... :grin:
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Topol ? Ну якщо звичайно не важко подивись будь-ласка за ними, якщо знайдеш то булоб дуже добре, ну і звичайно щоб ти за них просив?
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Для братів-Гольфоводів нічого не жалко. Отдам просто так як найду.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Саму серединку бачив на Кривчицях,думаю б.у.,а ковпачки на болти сам безрезультатно шукаю.Шпилька то стержень з різьбою на двох кінцях.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 шпилька не обовязково з двох сторін різьба. Додано через 5 хвилин Topol, то я можу розраховувати на ковпаки? подивись , можливо б на вихідні зустрілись, бо якраз поїду зимову гуму купляти, буду по Львову їздити. і ще про зїзди, ніразу небув, хотів би підтягнутись , подивитись як відбуваються такі міроприємства.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Я поїду до батьків на вихідні - якщо вони є, то тільки там. І в понеділок, якщо вони дійсно в мене - то зустрінемся і віддам.
Відповідь: ковпаки на оригінальні диски R14 Їздив... Признаюся чесно - подивився не у всіх місцях... Зачекаєш ше тижденьок будь-ласка?