Кожух ричага КПП

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Cherepaha, 1 жов 2007.

1. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Привіт Всім! Маю просте, але заковиристе питання. У мене на ричагу КПП порепався кожух. Нового можна купити, але я не можу зняти старого. Через набалдашник не зніметься, а сам він (набалдашник) не відкручується! Чи то приклеєний, чи взагалі не знімається. То вроді не від Г2 ричаг. Наскіль його (ричаг) важко і як зняти і поставити назад? чи може бувають якісь інакші кожухи? Дякую.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Кожух ричага КПП

Полюбе знімати набалдашник, він має відкрутитись. Приклади зусилля, на самому ричагу різьба є полюбому, в крайньому разі прикрутиш інший набалдашник. Знімати ричаг КПП-гємор (кулісу розбирати), і тобі то нафіг треба.

• Подобається Подобається x 1
  3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484

Так і зроблю, як куплю кожух і буду мати тохи часу. Тільки треба буде якось втримати ричаг (він не крутиться) щоб там чогось не зламати.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Кожух можна пошити з шкіри з кольоровими вставками (на бічній Левицького, мені там шили), треба тільки пласмасову рамку і кільце від старого, і старий кожух на викройку.

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Якщо набалдашник оригінальний, то крути, нічого ти не зламаєш.
    А ось якщо набалдашник неоригінальний, то я не впевнений як той неоригінал в тебе тримається на ручці.

6. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484

Якраз НЕ оригінал, бо там навіть маркування передач для 4ст. КП (в мене 5 передач), і сам він не пластик, а гума, обтягнута "ніби" шкірою. Тому і боюсь крутити. Може зрізати? А як там нема різьби? Все би нічого, тіль той кожух геть дірявий. Може хай буде все як є? На швидкість, як то кажуть, не впливає.

Додано через 4 хвилини
    Рамка є, кільця нема. Кожух гумовий (гофра), напевно теж НЕ оригінал. Але навіть якщо купити чи пошити, то як надіти? От якби він був на замку типу блискавки, як куртка...;-)

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Знімаєш старий з рамкою, тобі шиють новий (якшо потрібно, можу дати старий оригінал для викройки), потім ставиш рамку на місце разом з кожухом, продіваєш через стержень ричага КПП кожух, і закручуєш зверху набалдашник. І не треба ніяких застібок, все там просто.

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484

.....і закручуєш зверху набалдашник. І не треба ніяких застібок, все там просто.[/QUOTE]

В тому-то і справа шо набалдашник не знімається (не відкручується)! Попробую ще. Якщо не секрет, скільки коштує пошити? може, доведеться скористатись такою послугою.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Пошити в межах 40-100 грн. в залежності від якості шкіри, наявності кольорових вставок, техніки виконання швів і фантазії.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)