тече кпп, останнього разу долив 1л масла , хто може порадити майстра по коробках. думаю, що розбита втулка,, сальник поміняв.
вчора зняв коробку з своєї полки, завіз на "тачці до майстра, незнаю добрий чи поганий, просто майстер, живе в лапаївці, проблема з коробкою була: гуділа як літак, шось там чірхало як паравоз, теко з лівого сальника, (почалось то всьо 3000км тому назад.) як зоробить то дам більш конкретніші координати того майстра. ну і рекламу або антирекламу залежить від якості і швидкості ремонту КПП.
якщо в когось навернеться в коробці при моторі 1,4 (підшипник вторинного вала поз3) купуйте (підшипник задньої ступиці зовнішній) від Г3 вони ідентичні ціна 30гр(скс) (йдеться про Г3, Поло 95-00 ) ну а якщо комусь треба конічне кольцо (бронзове розрізане поз17) то гайда в "сигнал" поки є ціна питання 120грн
Ось така була втулка а ось така стала через те щ тріснула ця втулочка і зносився підшипник коробка робила дивні звуки похожі на реактивний літак, і паровоз разом. тепер все гаразд про майстра скажу що краще вам з ним не звязуватись. я через нього коробку ставив і знімав два рази, перший раз він гогано промив і коробка слезила по шву. і робив дже довго хоча робото там багато небуло. замінити підшипник і дві втулочки то нетак і довго, а робилося то 4 дні. надаі я буду собі такі речі робити сам, ну їх нафіг таких майстрів.