KR замість G60

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем MARTINI, 18 лют 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Є Корадо G60 зі здохлим компресором. Сама тачка досить непогана, дуже хороша ціна через те, що компресор накрився. А що коли я захочу йому той геморойний двіжок викинути нафік і натомість поставити скажімо KR? Чи реально це? Наскільки важко? Чи з багатьма проблемами я зіткнуся? Що доведеться міняти крім самого двігла?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: KR замість G60

Поміняти кращще з коробкою. Ціна дуже гарна. не провтикай. Можна так ззробити: 1000 уе хочуть за мотор КР з коробкою. Кору перегнати на Запоріжжя. Закинути в неї двигун. 150-200 баків буде стоїти ця процедура и поїдешь на Львов з новім двигуном.
    КР - 139 коняк проти 75 зараз на моторі без наддуву. :)

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Краще машину пригнати до Львова, залізо переслати також до Львова Автолюксом і тут все помалу робити. Бо так як ти кажеш то треба по всій Україні подорожувати і доведеться на роботі канікули брати шоб в Запоріжжі складати машину.

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Можна і так, але тільки не Автолюксом!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вони уроди!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Саньку відправляв крило, так вони 94 узяли за доставку!!!!!!! Ти мотор мені усього за 86 грн присилав.... Так то мотор, а то крило. :)

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Нє, ну відправляти будем тою самою фірмою шо тоді мотор, просто забув як називається, а Автолюкс , блін, має на тому ринку найрозкрученіший бренд :) Так само як підгузники всі називають памперсами, хоча вони бувають багатьох виробників :) Піар , бля !

Автолюкс дійсно редиски. Я купив флешку в інтернет-магазині, прислали Автолюксом. Я десь тиждень завтикав, не було часу заїхати шоб забрати, то вони за то шо вона на складі полежала у них, нарахували мені + 55 гривень до доставки!!! Шо там та флешка місце займає за такі гроші!

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

1. Корок без компресора може їхати
    2. Мотор поміняти у Львові - вдвічі дешевше
    3. Готовий допомогти у заміні
    4. Крім двигуна треба буде поміняти трохи електрики, систему паливопостачання та впуск-випуск. Трішки роботи є, тому кр повинен бути у повній комплектації, навіть більше. Ідеально би було, якщо при купівлі кр було узгоджено його комплектацію.

• Подобається Подобається x 1
  7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Це все можна оговорити.

8. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Де кора? кіко коштує? купили? дайте я куплю!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)