Є Корадо G60 зі здохлим компресором. Сама тачка досить непогана, дуже хороша ціна через те, що компресор накрився. А що коли я захочу йому той геморойний двіжок викинути нафік і натомість поставити скажімо KR? Чи реально це? Наскільки важко? Чи з багатьма проблемами я зіткнуся? Що доведеться міняти крім самого двігла?
Відповідь: KR замість G60 Поміняти кращще з коробкою. Ціна дуже гарна. не провтикай. Можна так ззробити: 1000 уе хочуть за мотор КР з коробкою. Кору перегнати на Запоріжжя. Закинути в неї двигун. 150-200 баків буде стоїти ця процедура и поїдешь на Львов з новім двигуном. КР - 139 коняк проти 75 зараз на моторі без наддуву.
Відповідь: KR замість G60 Краще машину пригнати до Львова, залізо переслати також до Львова Автолюксом і тут все помалу робити. Бо так як ти кажеш то треба по всій Україні подорожувати і доведеться на роботі канікули брати шоб в Запоріжжі складати машину.
Відповідь: KR замість G60 Можна і так, але тільки не Автолюксом!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вони уроди!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Саньку відправляв крило, так вони 94 узяли за доставку!!!!!!! Ти мотор мені усього за 86 грн присилав.... Так то мотор, а то крило.
Відповідь: KR замість G60 Нє, ну відправляти будем тою самою фірмою шо тоді мотор, просто забув як називається, а Автолюкс , блін, має на тому ринку найрозкрученіший бренд Так само як підгузники всі називають памперсами, хоча вони бувають багатьох виробників Піар , бля ! Автолюкс дійсно редиски. Я купив флешку в інтернет-магазині, прислали Автолюксом. Я десь тиждень завтикав, не було часу заїхати шоб забрати, то вони за то шо вона на складі полежала у них, нарахували мені + 55 гривень до доставки!!! Шо там та флешка місце займає за такі гроші!
Відповідь: KR замість G60 1. Корок без компресора може їхати 2. Мотор поміняти у Львові - вдвічі дешевше 3. Готовий допомогти у заміні 4. Крім двигуна треба буде поміняти трохи електрики, систему паливопостачання та впуск-випуск. Трішки роботи є, тому кр повинен бути у повній комплектації, навіть більше. Ідеально би було, якщо при купівлі кр було узгоджено його комплектацію.