Привіт всім. Тернув об трамвай:evil: крило - та й надумав сам його порівняти. Вмятина маленька, біля фари. Купив всякої корисної хні - типу грунтовки, фарби і поліролі. Порадьте - чи важко зняти крило в "домашніх" умовах. Бо мене налякали деякі люди, що воно може бути приварене.:shock:
Відповідь: Крило, чи важко зняти Ну якшо ти собі приварив, то значить приварене А взагалі я недавно твою стежку пройшов, правда був не трамвай, а маршрутка. Сам робити не брався, бо в принципі нема де і чим то робити, та й руки мабуть ростуть не з того місця . Але спостерігав у колєги в гаражі за всією процедурою, від демонтажу крила до рихтовки, грунтовки і покраски. Крило знімається легко. Спершу відкручуєш підкрильник, під ним є болти, на яких кріпиться крило. Крім того є десь 4 болти зверху і ще парочка спереду за фарами. Щоб зняти крило , нічого крім підкрильника, здається, знімати більше не треба. Удачі
Відповідь: Крило, чи важко зняти А скільки приблизно то коштує? (Вмятина біля фари, сантиметрів 7 в діаметрі).
Відповідь: Крило, чи важко зняти розмір вмятини особливого значення не має. У мене була десь така сама. Але оскільки потріскала фарба, то треба було малювати крило. Все разом вийшло 50 баксів. Правда в ту суму входило ще реставрація тої бровки шо над фарами, бо вона в мене тріснула пополам. Її склеяли скловолокном і також пофарбували.
Відповідь: Крило, чи важко зняти Взагалі то є 2 варіанти. 1. Якщо до машини байдуже відносишся, то можещ не відстукувати а наждачкою пошкурити і помалявати пензликом. 2. А так як ти своє авто любиш і хочеш мені його віддати "в добрі руки", то раджу звалити ту роботу на майстра, який його зніме, ти собі підбереш фарбу, він його відстукає поки ти ту фарбу підбереш (ходячи з кришкою бензобака) і справді підмалює все крило, щоб крило не відрізнялося кольором по площині, а є пацики які після малювання однієї частини перемальовують пів машини, думаю тобі це буде занадто.
Відповідь: Крило, чи важко зняти Вибираю другий варіант. Краску, грунтовку і поліроль маю. Ти можеш то забацати? Чи ти говорив в глобальному "флаєвському" розумінні - продати тобто?
Відповідь: Крило, чи важко зняти я мав на увазі порекомендувати тобі майстра, який сам зробить все і перемалює все крило...
Відповідь: Крило, чи важко зняти Ну так рекомендуй пліз. Велєра відмовив - сказав шо робить "всьо крім кузовних робіт".:roll:
Відповідь: Крило, чи важко зняти Малиш, ти мене лякаєш, ти тут про Валєру бачиш, що я писав. Валєра справді все робить крім кузовних, я писав що на зборах тобі можу дати тел майстрій кузовників.
Відповідь: Крило, чи важко зняти 80679063061 - Остап Скажеш, що я порадив Він робив крило мені, ніби добре зробив.