Добрий день. Виникла проблема з пошуком кріплення генератора на бензиновий двигун AFT VW Polo classic 1997 року. Суть така: в мене вже купу років є Volkswagen Derby 1978 року. І з'явилася можливість поставити на нього інжекторний двигун 1,6 на 74 kW. Двигун поставили, все зібрали, окрім генератора, бо з певних причин немає його кріплення. Отже не можу почати підключення двигуна бо нема як прикрутити генератор. Я не пам'ятаю як виглядає оригінальне кріплення. Пошук по Інтернет і Львівських базарах та шротах показав що їх є досить багато варіантів. Чи можете хтось сказати, прислати фото чи номери кріплення цього генератора, чи кріплень які туди можна встановити і воно буде все правильно виконувати свою функцію? На Polo з якого знятий двигун була максимальна комплектація, зі всіма можливими опціям з заводу, але в мене немає потреби ставити собі гідрак і кондиціонер, можливо є кріплення яке можна туди поставити суто на генератор і воно буде нормально виконувати свою функцію. Дякую, наперед, за будь яку інформацію, також можливо в когось є потрібне кріплення на продаж. В додатку фото мого авто та фото двигуна що стоїть на ньому.