Кріплення генератора на aft двигун

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем pavlo-orfin, 11 січ 2015.

1. pavlo-orfin

pavlo-orfin Новачок

Volkswagen Derby 1978
    Добрий день. Виникла проблема з пошуком кріплення генератора на бензиновий двигун AFT VW Polo classic 1997 року.
    Суть така: в мене вже купу років є Volkswagen Derby 1978 року. І з'явилася можливість поставити на нього інжекторний двигун 1,6 на 74 kW. Двигун поставили, все зібрали, окрім генератора, бо з певних причин немає його кріплення. Отже не можу почати підключення двигуна бо нема як прикрутити генератор. Я не пам'ятаю як виглядає оригінальне кріплення. Пошук по Інтернет і Львівських базарах та шротах показав що їх є досить багато варіантів.
    Чи можете хтось сказати, прислати фото чи номери кріплення цього генератора, чи кріплень які туди можна встановити і воно буде все правильно виконувати свою функцію? На Polo з якого знятий двигун була максимальна комплектація, зі всіма можливими опціям з заводу, але в мене немає потреби ставити собі гідрак і кондиціонер, можливо є кріплення яке можна туди поставити суто на генератор і воно буде нормально виконувати свою функцію.
    Дякую, наперед, за будь яку інформацію, також можливо в когось є потрібне кріплення на продаж.
    В додатку фото мого авто та фото двигуна що стоїть на ньому.

Вкладення:

• P040410_16.35.JPG
      P040410_16.35.JPG
      Розмір файлу:
      162,5 КБ
      Переглядів:
      178
    • IMG_2089.JPG
      IMG_2089.JPG
      Розмір файлу:
      253,8 КБ
      Переглядів: