Виникла проблема, зауважив, при включені фар іде сильна перешкода на радіо під час руху трохи пропадає, але всеодно шипить. В чому може бути проблема можливо хтось стикався з таким? ПС ксенон стоїть вже півтора року і таких проблем не виникало.
Якшо їх чіпляти не до антени то не роблять)))) Дореі багато залежить активна чи пасивна антена. Якщо пасивна то сигнал слабший, але стабільний. Якщо активна то сигнал буде тим слабший чим більше навантаження.
Активна. Я тут погуглив трохи, так дуже болюча тема багатьох форумів. Буду дещо пробувати завтра є підозра на провода високовольтні можливо утворилось кільце ну і розвести максимально спробую, ще побавлюсь з фульгою. ПС а сталося це все піля розбору пердка і телевізора.
Сьогодні відключив праву фару і перевірив без неї перешкод нестало потім глянув на проводки від лампочки на одному є підозра на обрив замітно по опльотці. Поставив в іншому положені і підключив, поки все добре, треба ізолентою перемотати як погода буде. І ще бажано щоб хтось сів в салоні і слухав, а я в той момент буду проводами маніпулювати.