Ксенон і радіо перешкоди!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Адріан, 14 лис 2009.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Виникла проблема, зауважив, при включені фар іде сильна перешкода на радіо під час руху трохи пропадає, але всеодно шипить. В чому може бути проблема можливо хтось стикався з таким?

ПС ксенон стоїть вже півтора року і таких проблем не виникало.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Адріан, ІМХО а світлодіодні полоски не роблять перешкод??

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Якшо їх чіпляти не до антени то не роблять))))
    Дореі багато залежить активна чи пасивна антена. Якщо пасивна то сигнал слабший, але стабільний. Якщо активна то сигнал буде тим слабший чим більше навантаження.

4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Активна. Я тут погуглив трохи, так дуже болюча тема багатьох форумів. Буду дещо пробувати завтра є підозра на провода високовольтні можливо утворилось кільце ну і розвести максимально спробую, ще побавлюсь з фульгою.

ПС а сталося це все піля розбору пердка і телевізора.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    екранувати треба=) бався з фольгою)))

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Фольга не допоможе.
    Де розміщені блоки розпалу і яка антена?

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Блоки розміщені зліва і справа на ланжеронах на саморізах, а антена оригінальна штатна активна.

8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Сьогодні відключив праву фару і перевірив без неї перешкод нестало потім глянув на проводки від лампочки на одному є підозра на обрив замітно по опльотці. Поставив в іншому положені і підключив, поки все добре, треба ізолентою перемотати як погода буде. І ще бажано щоб хтось сів в салоні і слухав, а я в той момент буду проводами маніпулювати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)