маю намір поставити ксенон в протитуманки на своє венто, може хтось таке має або щось чув чи десь бачив
А лінзи спеціальні для протитуманок, щоб давали плоский промінь? А ще краще, для чого тобі ксенон в протитуманках??? Призначення протитуманок - розсіяним променем світла покращувати видимість в тумані, а не точковим його пробивати. Понаставляють тут ксенонів, а потім ввечері їхати неможливо, бо сліплять.
В ПРОТИВОТУМАНКАХ МАЄ БУТИ СВІЧЕННЯ МАКСИМАЛЬНО ТЕПЛОГО КОЛЬОРУ ТОБТО <3000К, ТОДІ ВОНИ МАКСИМАЛЬНО ЕФЕКТИВНО ВИКОНУЮТЬ СВОЮ ФУНКЦІЮ, В ІДЕАЛІ ЖОВТЕ СВІТЛО!!!!!
Я розумію, що для вас гроші більш за все, вле... Та не питання ціни, а питання безпеки!!!! Якщо без лінз - то зустрічним водіям непоздоровиться при зустрічі з такою машиною.
будете мати можливість подивіться на противотуманки в гольфа3 і переконайтесь, що вони мають лінзи. я також противник ксенонів в нелінзовану оптику
Думаю это уже не можно. Сейчас модно cтавить в противотуманки диоды, как в Октавии RS! Вот как товарищ сделал. И теперь это классные фары дневного света. http://www.drive2.ru/cars/seat/leon/leon_mk_ii/lm-v/journal/288230376151999422/#post http://www.drive2.ru/cars/seat/leon/leon_mk_ii/lm-v/journal/288230376152063979/#post
Не вийде - протитуманка, поперше має замалий об"єм, буде лампочка швидко перегріватись і перегарати (перевірено багато раз ) Підтримую))) можна і треба, є прямий вихід на виробника потужних діодів 10 ватт, якщо тре допоможу!
а що крім лінзи більше нічого непотрібно??? Бля, бачу що таки вночі треба починати їздити з жменею шариків від підшипника, для колгосп-ксенонщиків!
Дай дураку хрустальний ....уй - він його розіб"є Кожне гарне починання можна зпоганити до неможливості! Якщо з головою підходити до питання лінза + ксенон то все буде працювати супер. Хто цікавиться лінзами ось ссилочка www.xenon.co.ua я просто клієнт а не рекламщик.
а з цього місця детальніше можна? принаймі я знаю дві машини де в лінзовану оптику поставили ксенон (перша - це пассат В3, яскраво червоного кольору, на обвісі, зараз їздить по Франківську, при зустрічі можете в нього кинути камінь:D, друга - поло 99р.в., також яскраво червоного кольору, яке у Львові катається), там стоять "колгоспні" ксенони і нікого вони не сліплять. а питання я задав важливе не лише для мене а думаю що для багатьох гольфоводів, тому власні думки такого типу прохання залишати при собі або аргументувати все. дякую за увагу
якби ти користувався пошуком, перед тим як писати стіки букафф то знав би, що для "правильного" ксенону крім лінзи потрібно автокоректор і омивач фар. Це тіпа по ГОСТу, але для нас це ж не документ, правда?
гугль рулить це так навскидку, нема часу більше шукати. Крім того я вже тут писав на рахунок ксенону - хочеш щось в авто покращити, зроби то грамотно і подумай про інших учасників дорожнього руху, а не аби мені було добре. Але то вже інша опера, роби як знаєш.
тема для цього і була створена щоб зробити все грамотно, нехочеться самому "придумувати ровер". чекаю толкових порад