ксенон в штатні протитуманки гольф3/венто

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем нанаєць, 19 кві 2011.

1. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    маю намір поставити ксенон в протитуманки на своє венто, може хтось таке має або щось чув чи десь бачив

2. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    підїдь поставимо.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А лінзи спеціальні для протитуманок, щоб давали плоский промінь?

А ще краще, для чого тобі ксенон в протитуманках??? Призначення протитуманок - розсіяним променем світла покращувати видимість в тумані, а не точковим його пробивати.

Понаставляють тут ксенонів, а потім ввечері їхати неможливо, бо сліплять.

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    В ПРОТИВОТУМАНКАХ МАЄ БУТИ СВІЧЕННЯ МАКСИМАЛЬНО ТЕПЛОГО КОЛЬОРУ ТОБТО <3000К, ТОДІ ВОНИ МАКСИМАЛЬНО ЕФЕКТИВНО ВИКОНУЮТЬ СВОЮ ФУНКЦІЮ, В ІДЕАЛІ ЖОВТЕ СВІТЛО!!!!!

5. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    можемо поставити лінзи, але тут вже питання ціни.

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я розумію, що для вас гроші більш за все, вле...

Та не питання ціни, а питання безпеки!!!! Якщо без лінз - то зустрічним водіям непоздоровиться при зустрічі з такою машиною.

7. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    застрічні машини сліплять не ксенони ,а їх неправильне налаштування.

8. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    будете мати можливість подивіться на противотуманки в гольфа3 і переконайтесь, що вони мають лінзи. я також противник ксенонів в нелінзовану оптику

9. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
  10. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Не вийде - протитуманка, поперше має замалий об"єм, буде лампочка швидко перегріватись і перегарати (перевірено багато раз
    )
    Підтримую))) можна і треба, є прямий вихід на виробника потужних діодів 10 ватт, якщо тре допоможу!

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    а що крім лінзи більше нічого непотрібно???
    Бля, бачу що таки вночі треба починати їздити з жменею шариків від підшипника, для колгосп-ксенонщиків!

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Дай дураку хрустальний ....уй - він його розіб"є:) Кожне гарне починання можна зпоганити до неможливості! Якщо з головою підходити до питання лінза + ксенон то все буде працювати супер. Хто цікавиться лінзами ось ссилочка www.xenon.co.ua я просто клієнт а не рекламщик.

13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    повторюю запитання для розумників з хрустальним х--м :)

14. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    а з цього місця детальніше можна?
    принаймі я знаю дві машини де в лінзовану оптику поставили ксенон (перша - це пассат В3, яскраво червоного кольору, на обвісі, зараз їздить по Франківську, при зустрічі можете в нього кинути камінь:D, друга - поло 99р.в., також яскраво червоного кольору, яке у Львові катається), там стоять "колгоспні" ксенони і нікого вони не сліплять.
    а питання я задав важливе не лише для мене а думаю що для багатьох гольфоводів, тому власні думки такого типу прохання залишати при собі або аргументувати все. дякую за увагу

15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    якби ти користувався пошуком, перед тим як писати стіки букафф то знав би, що для "правильного" ксенону крім лінзи потрібно автокоректор і омивач фар.
    Це тіпа по ГОСТу, але для нас це ж не документ, правда?

16. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    можна аргументовано пояснити чим загрожує відсутність автокоректора і омивача

17. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    гугль рулить
    це так навскидку, нема часу більше шукати.
    Крім того я вже тут писав на рахунок ксенону - хочеш щось в авто покращити, зроби то грамотно і подумай про інших учасників дорожнього руху, а не аби мені було добре. Але то вже інша опера, роби як знаєш.

18. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    тема для цього і була створена щоб зробити все грамотно, нехочеться самому "придумувати ровер".
    чекаю толкових порад

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)