Ксенон (XENON) в асортименті

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Solaris, 17 лис 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Пропоную широкий асортимент комплектів ксенону відомих виробників Hella, Denso, ProLumen, Blu Ray Pro, Acumen, Sho me, InterPower, Mitsumi, а також комплектуючих до них.

Детальніше з асортиментом можна ознайомитись на сайті.

Ціни на 10% нижчі від вказаних на сайті. Для власників клубних карток Львівського Volkswagen Клубу спеціальні привабливі ціни.

Контакти:
    tel: 80504305311
    або мені в ПП

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Solaris, а ти собі будеш ставити? Якщо так то який???

3. G60

G60 Active Member

BMW 5
    А як з Н4???Ходять легенди,що біксенон типу Н4 повне г..но.Так як нема чітких граней контура освітлення,сліпить зустрічних(незалежно від регулювання фар).От Н7,то друге діло...

4. Solaris

Solaris Аксакал

буду ставити на ближнє ксенон а на дальнє галоген (воно на одній лампочці)

як воно може сліпити якшо фара відрегульована?? :)
    може фари хєрові або виробник.. вже є клієнти з H4 які задоволені продукцією..

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Поясни, що це за ксенон такий? Знаю є лампочки такого типу.

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    І скільки те добро коштує? А оптику треба міняти чи звичайна заканає?

7. Solaris

Solaris Аксакал

http://xen.com.ua/price.htm дивись тут - 10% при наявності клубної карти..
    на решту запитань відповім трошки пізніше..
    вона виглядає так http://xen.com.ua/p_h4-hi-low-bixenon.htm вставляється замість лампочки H4

8. Solaris

Solaris Аксакал

Не треба нічого міняти, по суті міняється тільки лампочка, тобто джерело світла.

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Неправда! Для ксенона скло фари повино бути без розсіювача.

10. Solaris

Solaris Аксакал

Обгрунтуй!

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Есть и несколько заблуждений, касающихся ксенона. Многие у нас в стране считают, что достаточно просто поменять обычные лампы на новые. Но в таком случае пучок света в ксеноновых фарах направлен немного в другом направлении, чем в галогеновых. В соответствии с ГОСТ Р 51709-2001 «Автотранспортные средства. Требования безопасности к техническому состоянию и методы проверки» нельзя использовать штатный отражатель для распределения пучка света. Из-за этого фары слепят встречных водителей, а эффективность освещения снижается

Це саме стосується і скла з розсіювачем.

12. Solaris

Solaris Аксакал

Про це там нічого не пише. Але спорити не буду. Це як то кажеться справа кожного особиста.
    Для інформації можна ще FAQ почитати.

Останнє редагування: 19 лис 2008
  13. Immoral

Immoral Початківець

Пєшоход
    Соляріс, маю вам клієнта.
    Пролобіюю його інтереси:
    Він цікавиться яка буде ціна ближнє ксенон дал. галог. разом з роботою 'під ключ'.
    В тих моделях ламп не шаре, має стару модель хондая сантафе 04 рв. Шо йому там буде найбільше пасувати? Так шоб не небесно дорого а приблизно на рівень того авта.

Дальнє галоген лишиться то зара стоїть чи як?

14. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    В мене виникло запитання до SOLARISа за ради цікавості " чи у всіх виробників ксенонів однакові фішки ті що йдуть від лампочки і зєднуються з блоком розпалу" я маю на увазі чи будь-якого виробника лампочки ксенону можна безболісно підєднати до блоку розпалу іншого виробника. Тобто чи існує єкийсь міжнародний стандарт розємів! звичайно йде мова про заміну ламп одного і того ж цоколя але різних виробників .

15. Solaris

Solaris Аксакал

Встановленням не займаємось. Тільки ксенон.
    Штатна лампа викидається, вставляється нова яка на собі має по суті дві лампи ксенонову і галогенову.
    Ні. Різні.

16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Ціна на комплект Н7 яка? Яка гарантія на той ксенон?

17. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    цікавить 4300к
    н4

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Поділюсь досвідом експлуатації ксенона. Рік тому, а точніше 15.05.08 встановив бі-ксенон M-Lux 35W 6000K H4 різницю в світлі відчув одразу! Але є одни нюанс горять блоки незнаю як на іньших, але в мене згорів минулого тижня недотянувши навіть рік, поміняли по гарантії 50грн взяли за роботу і продовжили гарантію ще на рік. Тому в тій справі саме головне гарантія! і її виконання навіть якщо ціна за встановлення буде завищеною.
    PS Використовував фари дуже мало ніразу не моргав, і взагалі за рік проїхав 6500,00км переважно в день.

19. SergioWW

SergioWW Початківець

VW Bora 04/05 BFQ 1.6. FDH
    Тоже интересно стоит менять на моем гольфе фары или на стоковые ставить можно?

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    от в мене запитання .
    я думав поставити в себе на passat b3 ксенон.щось можеш порекомендувати? за середніми цінами і що треба переробляти в електриці щоб його поставити?

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)