Куди здати відходи?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Shaggy, 21 гру 2016.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Нещодавно найшов цікаву штуку. Є інформація куди можна здати ті чи інші побутові відходи, пластики, скло, лампи ртутні і т.д. Можливо комусь знадобиться.
    http://www.epochtimes.com.ua/maps/recycle/lviv.php

Але всеодно маю питаня. Куди ви утилізовуєте гуму з автомобілів? Ну зрозуміло, що більшість залишає на шиномонтажах не придатну. Мене така переспектива не дуже втішає, так як всі ці шиномонтажі просто її потім спалюють, що, впринципі, протизаконно.
    Маю штири колеса які треба викинути, от і думаю. Куди?

• Подобається Подобається x 1
  2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Дякую за лінк.

3. Kostyl

Kostyl Початківець

'92 Vento 1.8 ABS
  4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Але бачу толкової відповіді так і н знайшлось. МНС може і прийме, але куди вони то дінуть самі...

Можу тобі хоч вже матеріалу підкинути))) Стартапер))

6. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    )) я живу біля шиномонтажу ) пару штук в них брав, обклав майданчик для дітей (кусок газону), щоб машинами не заїзджали туди, жінка в них (шинах) квіти садила. можна ше закопати на половину і загородити шось, і дітям стрибати по них прикольно ))

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нікуди не здавати. Кожні 10 років в країні революція, пригодяться ще, так шо складай :)

• Подобається Подобається x 5
  8. Kostyl

Kostyl Початківець

'92 Vento 1.8 ABS
    отож... рік тому працював в польщі на сто в місті 100 тис населення. масло збирали, потім продавали. фільтри масляні теж. повітряні двигуна та салону - топили грубу в магазині. питаю якось у власника - а куди тормзуху і антифриз? каже лий в міську каналью тіки шоб поліція не бачила((( понятно, думаю, така ж европа як і в нас(((
    сам збирав якось сміття і сортував на балконі. жінка сердилась капець) як переїжали на іншу квартиру (бо то була зйомна, як і зара) більшу половину викинув бо нігде не приймали. а за 2 роки назбирав таку купу шо ппц.
    зараз сортую і віддаю батькові - в нас в місті в черкаській обл. відкрили нормальний пункт прийому де навіть від шампуня приймають баночки.

• Подобається Подобається x 2
  9. Kostyl

Kostyl Початківець

'92 Vento 1.8 ABS
    о господи, як на мене - катастрофа.

10. Kostyl

Kostyl Початківець

'92 Vento 1.8 ABS
    жарти жартами, але ідея з перобки оргтехніки - компи, ноути, телефони, принтери, всілякі мишки, клави, навушники - як на мене золота жила майбутнього.

11. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    куди, куди? пл.Ринок 1

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    класно!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)