1. в мене полетів кулак, х/з який, но хрустить в лівому колесі ( від шофера ) скики він коштує? і чи варто брати б/у? 2. може в когось є за помірну ціну пружини і амортизатори на перед стокові (прості) до джетти?
зніми і промий зовнішній якщо є раковини значить він переважно вони вилітають.В мене Фольц з 1987р. 2 раза міняв тільки зовнішні і то 2 зразу,а внутрішні ще оригінальні.На скільки я знаю зовнішні є дорощі і дешевші,ціну не памятаю я ставив дорощі
Залежить який в тебе стоїть - великий чи малий? Судячи по об'єму - малий. На шроті хороший б/в - 80грн. Велика зовнішня "граната" в магазині - 320грн(тиждень назад) В магазині в прошлому році купляв, невід'здила і року. Беру такі речі виключно на шроті, після детального огляду.
Дивно,я взяв на базарі нову,іто не саму дорогу,вже більше трьох років їзджу і все гуд!Головне вчасно пильники міняти,і промивати від старого ШРУСУ,перед тим як добавляти новий.
Скажіть скільки ще можна відїздити на хрустящому кулаку? Я поміняв його в тому році дав за нього 250 грн.(була середня ціна) тепер йому гаплик.Яких взагалі порадите виробників цієї запчастини?