Ох ти шо! Красава! Сам би таку купив... Хм, а можна попробувати купити звичайну і зробити такою, або трошки іншою! Атлічно, буде чим зайнятися після диплому.
Я за эту лыжу, пол Украины на велосипеде проеду и обратно)))))))))))))))) Сделать самому это если руки золотые, а у меня они обычные))))))) Очень хочеться именно такую)=
Луганским респект!!!Не ссы, земеля, шо нить придумаем. Походу это чей-то творческий подход с стеловолокна и терпения))) Так что можешь уже выезжать(на велеке либо с Луганска прицепным-одинаково:D )
Напис Passat для вашого рукоблу... ой рукоделія виділю безкоштовно :D Мені би хтось отаке б забацав, побачив і захворів...
На немецком cайте vw fest я несколько машин видел на фотках с такой лыжей. Офигительно смотрится, на рукоблудство не похоже.
І де таке чудо купити і скільки паперів треба? Літо не за горами і глуха лижа знову буде морокою. Давайте хлопці, запускайте конвеєр, Віталік та Артем, вистарчить відпочивати
То шо, я скловолокном і прочими прдметамі для рукоб...делия?:gamer: Да, ше б мені хто небуть яку небуть лижу подарував для енного дела)))