Купили Caddy 2005, просимо поради.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Святослав, 13 кві 2012.

1. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    Привіт. Купили в сім"ю, якби другу машину (перша моя Астра 1.7cdti) Caddy 2005 1.9 TDi, по мірі можливості буду запитувати по машинці, бо з Фольцами мали справу вже давно.
    Хотів запитати: мигає червоний ключик на приборці, Засвітився зелений "руль"... і який цоколь на ближнє світло? Порадьте шо найперше потрібно зробити по даній машині, ремні роліки, масло поміняємо. Шо ше з необхідного? дуже надіюсь на відповіді, дякую.

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Діагностику Вагкомом в першу чергу.

3. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Привіт! Ближнє цоколь H7, дальнє - H1, передні протитуманки - H11.

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Якщо я не помиляюся то машина проїхала міжсервісний інтервал і необхідно їхати на СТО і міняти розхідники (масло, ремні, фільтри). І там зразу "знімуть" ключик на наступні 10-15 тис км.

5. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    значить той ключик можна зняти самому?

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Якщо то той ключик то так. Там є спеціальний порядок дій, які знімають цей ключик.
    Десь на форумі була така тема.

Останнє редагування: 13 кві 2012
  7. kym

kym Аксакал

a 100
    причин на червоний ключик багато - на діагностику...бо причина може бути серйозна а може і ні... в деяких модифікаціях ключик то і є Check engine. Зелений руль це щось з елекитропідсилювачем керма- може бути попередження про низький рівень масла. а може бути збита адаптація крайніх положень руля - теж на діагностику.

8. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    Хотів запитатися поради, в кадіку ззаду неможливо їхати, стоять ресори і попередній власник казав шо поставив жорсткі стойки, для возіння грузу це супер, але в нас призначення сім"я, чи можливо шось зробити? Поміняти якось шось? з кимось помінятись на трохи м"якше? бо на лежачих поліцейських тупо срака підскакує догори. Дякую

9. Назар Непийпиво

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Ресори для кадила є різної жорсткості (здається 6 різних видів, якщо не помиляюсь). Тому пом"якшити його можна, але вартість нових ресор - висока. Краще дійсно знайти когось на обмін, або дзвонити на шроти і домовлятись про обмін.

10. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Якщо у Вас коротка версія, то це трохи допоможе, але не сильно, багато хто скаржився, що коротка версія = "попригунчик", дуже пригає, і не їздьте більше 150км/год при сильному боковому вітру...може перекинуть, бо великий парус.

11. Назар Непийпиво

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    В мене кадило кастен, короткий зі штатними ресорами і нічого не пригає. А при сильному вітрі і седани перевертаються )).

12. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Про те що пригає = це правда, я чув від багатьох власників грузових версій та що переробили в пассажир, навіть довга іноді пригає, коли пуста... а ось щодо вітру...у нас мало хто на кадді так швидко їздить...хоча 1.9 77квт розганяється до 200.

13. Назар Непийпиво

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Не знаю за інших, кажу з власного досвіду - в мене не пригає, але я по ямах, горбах і інших нерівностах їду повільно - можливо тому і не пригає. Едине що в мене пригає - то це запаска ззаді )). Ну а про швидку їзду - то не до кастена - там шум великий і двигун не любить обертів. Хоча мій з коли їхав з німців - то 200км/год дав на бані, але то тільки так - попробувати що він може.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)