купівля авто

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем alex75, 24 кві 2016.

?

Друзі підкажіть чи варто зараз купувати бу авто

1. так

12 голосів
    80,0%
  2. ні

3 голосів
    20,0%
  1. alex75

alex75 Новачок

немаю
    Друзі підкажіть чи варто зараз купувати бу авто

2. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    А в чому проблема?!? Незрозуміла суть питання. Хочеться авто, але чисто "по-українськи" страшно, що завтра зменшать ввізне мито?!?
    Не бійтесь - не зменшать. Купуйте і насолоджуйтесь.

• Подобається Подобається x 3
  3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Вово небійтесь,неперестануть поки наживати

• Подобається Подобається x 1
  4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Золоті слова, що тут ще добавиш )))))

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    якщо дуже треба - то варто, але я б купкував якесь не дуже дороге (до 4-5 000 доларів), Гольф 2 або 3, пасат Б3 або б4. вони вже навряд чи дуже подешевшають.

6. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Б5 в києві в гарному стані з 98 року стояв за 5500. За 5200 віддав би "к гадалке не ходи"... Нижче тоже вже не опуститься

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Купляй і не парся. Халяви в нас не буде ще довго. Тим більше і так ціни зараз в доларах веселі.

8. alex75

alex75 Новачок

немаю
    Усім Дуже дякую за відгуки !!! суть питання чисто "українська" 10 років збирав копійка до копійки Хочеться вже купити хоть що небуть але думаю ваз 2104 универсал щоб дешевий в обслуговуванні на риболовлю по гриби для господарства з села картоплі привезти. Декілька разів був на автобазарі щось більш менш людське луплять за 2000 уе шкода за жигуля таких грошей давати, Ланоса то тільки с...ку возити. А взагалі дуже подобаеться гольф 4 та боюся з ним в в повній с...ці залишитись. А тут ще ці каруселі з митом ось і чухаю макитру !!! Тому і прошу поради. Усім успіхів !!!

9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Нафіг Тобі той тазік. Хіба що як для першого овто і то якщо потім його ще продаш. Якщо є можливість взяти щось краще то бери і сиди в сраці ніж брати сраку і сидіти в ній :).

• Подобається Подобається x 2
  10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    за 2000 можна пробувати вторгувати гольф 2, 4 дверки, але не просто.

11. yurkolviv4x4

yurkolviv4x4 Новачок

Passat B4 TDI
    Для господарства, з села картоплі привезти до буде добре пассат б4 універсал 1,8 бензин, поставити газ, в обслуговуванні буде не дорожчий від ваз 2104. Але шукати з гарним кузовом, все решта - копійки

12. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Маєш на увазі привезти під документи чи просто привезти з кінцями і безвиїзно тільки по селі їздити через те, що нерозмитнений?
    Якщо знаєш як під документи привезти старшу 5-ти років автівку - відгукнися в ПП.

13. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Мені також подобається і гемору з ним як з любим 15-ти річним коритцем, ціни помірні.
    Як для себе, то зараз би брав Гольф 4 в універсалі, з двигуном 1.9 ТДІ, або 2.0 і тільки на ручці.
    фву1.jpg vwg41.jpg

14. alex75

alex75 Новачок

немаю

15. alex75

alex75 Новачок

немаю
    Крихітка просто супер !!! Так, універсал однозначно. Маю трохи досвіду з службовою автівкою Шкода октавія 5 правда тільки бублика крутив " а шкода" . Спілкувався нещодавно з знайомим з СТО як для мене не дуже й помірні ціни на запчастини та рекомедує двигун тільки бензин 1.6 Хм-? Дякую за пораду !!

16. alex75

alex75 Новачок

немаю
    Та як би не новачок у батьків були ваз 06, 09 Дуже цікава Ваша думка про гольф 4 -двигун, содержание расходники. Дякую за пораду !!!

17. yurkolviv4x4

yurkolviv4x4 Новачок

Passat B4 TDI
    Маю на увазі купити на українських бляхах. Якщо є гроші на Гольф 4, то на пассат б4 точно вистачить. Найліпше купити ту машину, яка подобається і яку зможеш без проблем обслуговувати.

18. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    при купівлі авто однозначно втратиш в ціні, одразу після покупки. Чим новіше і дорожче авто ти купиш, тим більше ти втратиш потім при продажі. Ваз 2104 року 2007 з інжекторним мотором не дуже погана, але ламається часто і все що тільки може бути в автомобілі (ціна якість авто), гольф 2 в доброму стані знайти важко, тим більше по адекватній ціні. Якщо треба щось возити можна взяти caddy до 2004 року. Ціна до 4 тисяч, відносна надійність і ще не гнилий кузов, але тільки дві людини в салоні.

19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Мій швагро має ВАЗ-2104 вже вісім років і я завжди дивуюся його витримці. Кожного місяця щось робиться по машині, то ходова, то електрика, то..... Зато каже, що ціни на з/ч дешеві і завжди все є в наявності. Якось він один рік записував витрати на з/ч, і я прозрів від каси, яку він витратив за рік.
    Мій Гольф мені обходиться набагаааато дешевше, причому ціни трошки вищі на з/ч.
    Мій висновок: ВАЗ-2104 дешевший в ремонті і обслузі, Гольф 2-4 дорожчий в ремонті і обслузі, зато річний прайс виграє в сторону німця.

20. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    В сестри була 9 потім бмв 5 в 34 кузові. Бмв було дешевше їй утримувати....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)