А в чому проблема?!? Незрозуміла суть питання. Хочеться авто, але чисто "по-українськи" страшно, що завтра зменшать ввізне мито?!? Не бійтесь - не зменшать. Купуйте і насолоджуйтесь.
якщо дуже треба - то варто, але я б купкував якесь не дуже дороге (до 4-5 000 доларів), Гольф 2 або 3, пасат Б3 або б4. вони вже навряд чи дуже подешевшають.
Б5 в києві в гарному стані з 98 року стояв за 5500. За 5200 віддав би "к гадалке не ходи"... Нижче тоже вже не опуститься
Усім Дуже дякую за відгуки !!! суть питання чисто "українська" 10 років збирав копійка до копійки Хочеться вже купити хоть що небуть але думаю ваз 2104 универсал щоб дешевий в обслуговуванні на риболовлю по гриби для господарства з села картоплі привезти. Декілька разів був на автобазарі щось більш менш людське луплять за 2000 уе шкода за жигуля таких грошей давати, Ланоса то тільки с...ку возити. А взагалі дуже подобаеться гольф 4 та боюся з ним в в повній с...ці залишитись. А тут ще ці каруселі з митом ось і чухаю макитру !!! Тому і прошу поради. Усім успіхів !!!
Нафіг Тобі той тазік. Хіба що як для першого овто і то якщо потім його ще продаш. Якщо є можливість взяти щось краще то бери і сиди в сраці ніж брати сраку і сидіти в ній .
Для господарства, з села картоплі привезти до буде добре пассат б4 універсал 1,8 бензин, поставити газ, в обслуговуванні буде не дорожчий від ваз 2104. Але шукати з гарним кузовом, все решта - копійки
Маєш на увазі привезти під документи чи просто привезти з кінцями і безвиїзно тільки по селі їздити через те, що нерозмитнений? Якщо знаєш як під документи привезти старшу 5-ти років автівку - відгукнися в ПП.
Мені також подобається і гемору з ним як з любим 15-ти річним коритцем, ціни помірні. Як для себе, то зараз би брав Гольф 4 в універсалі, з двигуном 1.9 ТДІ, або 2.0 і тільки на ручці.
Крихітка просто супер !!! Так, універсал однозначно. Маю трохи досвіду з службовою автівкою Шкода октавія 5 правда тільки бублика крутив " а шкода" . Спілкувався нещодавно з знайомим з СТО як для мене не дуже й помірні ціни на запчастини та рекомедує двигун тільки бензин 1.6 Хм-? Дякую за пораду !!
Та як би не новачок у батьків були ваз 06, 09 Дуже цікава Ваша думка про гольф 4 -двигун, содержание расходники. Дякую за пораду !!!
Маю на увазі купити на українських бляхах. Якщо є гроші на Гольф 4, то на пассат б4 точно вистачить. Найліпше купити ту машину, яка подобається і яку зможеш без проблем обслуговувати.
при купівлі авто однозначно втратиш в ціні, одразу після покупки. Чим новіше і дорожче авто ти купиш, тим більше ти втратиш потім при продажі. Ваз 2104 року 2007 з інжекторним мотором не дуже погана, але ламається часто і все що тільки може бути в автомобілі (ціна якість авто), гольф 2 в доброму стані знайти важко, тим більше по адекватній ціні. Якщо треба щось возити можна взяти caddy до 2004 року. Ціна до 4 тисяч, відносна надійність і ще не гнилий кузов, але тільки дві людини в салоні.
Мій швагро має ВАЗ-2104 вже вісім років і я завжди дивуюся його витримці. Кожного місяця щось робиться по машині, то ходова, то електрика, то..... Зато каже, що ціни на з/ч дешеві і завжди все є в наявності. Якось він один рік записував витрати на з/ч, і я прозрів від каси, яку він витратив за рік. Мій Гольф мені обходиться набагаааато дешевше, причому ціни трошки вищі на з/ч. Мій висновок: ВАЗ-2104 дешевший в ремонті і обслузі, Гольф 2-4 дорожчий в ремонті і обслузі, зато річний прайс виграє в сторону німця.