Така ситуація - є авто зняте з обліку, але досить далеко в іншій області. Цікавить процес купівлі, які нюанси, як зараз це оформляється (новий ПК, відміна бірж) і що потрібно сплатити при купівлі. Також цікавить чи можна все оформити за один день(купівлю-продаж, ставлення на облік то окрема тема), чи не потрібно чекати всяких довідок (проблема через те що далеко від Львова і щоб не їздити туди-сюди) Якщо хтось недавно купував б/в авто поділіться, будь ласка, досвідом
А шо там думати, їдеш, робиш угоду купівлі-продажу, і тусуєш додому, а дома вже ставиш на реєстрацію ))
тут сплачуєш 3% у ПФ, якщо це перша покупка у році + тимчасові номера і ТП, а далі ДАІ робить запит по цему авто і якщо все гуд - то через 3 міс. постійні № і ТП.
А хіба коли знімаєш з обліку то не дають тимчасові номери? А взагалі то я переоформлення робив за пів дня
коли знімаєш з обліку - дають транзити на продаж. після оформлення договору купівлі-продажу дають номери транзити на постановку на облік
Авто, яке було зареєстроване в іншій області? Сам? Цікаво... При укладенні договору купівлі-продажу дають червоні + ти ( попередній власник) ще оплачуєш 1% податку з прибутку. А тут при постановці інша ситуація!!!
Зареєстроване було у Львові, робив не сам, дивлячись як народ там матюкається, щось не виникає бажання самому то робити
Дякую всім що відписали. Для мене вже зараз не актуально, але було б добре розписати конкретно що як і скільки. Можливо ще комусь знадобиться, інформація думаю цікава і потрібна.
Номера при постановці видають постійні, тимчасові якщо знімаєш з ціллю продажі(червоні на 3міс), транзити теж червоні але мають іншу серію видаються на 10 днів, а от ТехПаспорт видають тимчасовий строком до 3х місяців(можуть продовжувати кожного місяця на 31 день). Нажаль кожен місяць вносять нові поправки тому сказати конкретно скіки що коштує, і за що платимо неможливо, але я поставив авто на облік менше ніж за 3ри години(авто з іншої області) + те що на мене образився єксперт бо оли він вийшов я робив страховку, а потім він пів годинки пив чай. + через три міс. ще годинку для отримання постійного ТП(пів годинки чекав доки його надрукують). На лапу нікому не давав,все робив сам, без рішал.
Я своє авто купував з допомогою рішал. Знімали в одному МРЕВО, а ставили в іншому. Ітогі падвідьом (рік тому- червень місяць): зняття 750 грн, постановка 4250 грн (з постіним техпаспортом і номерами і ТО).