Куплю 5-ст. коробку передач від G3, Vento

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем IgorEx, 24 лип 2008.

1. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495
    коробка передач

Друзі допоможіть інформацією. Де знайти коробку передач для мого Vento (мех. 5 передач, тип 020)
    Якась залізяка пробила корпус в районі планетарки і вигнала по дорозі все масло. Можливо вломився палець сателітів, або зуб на планетарці випав. Після пригоди, поки я відчув нестачу масла я ще проїхав кілометрів 20 на пристойній швидкості без видимих глюків, тобто якби шестерня 4-ї передачі під нагрузкою не почала співати, я б і зараз нормально їздив тільки без масла в коробці.
    В суботу хочу коробку розколоти і подивитись що там в середині. Хто знає у Львові нормального майстра який міг би пересипати мою коробку в інший корпус, або в мій якщо я позаварюю дирки в своєму. Чи реально купити в магазині такі деталі як шестерні і пальці сателітів. Чи це все тільки під замовлення возять.

2. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495
    Куплю 5-ст. коробку передач від G3, Vento. (від GTI не підходить)
    Може бути і несправна але з ідеальним корпусом.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Куплю 5-ст. коробку передач від G3, Vento

Привіт
    Мій майстер має знайомого який продає 020 коробку що тимчасово стояла на Г2 сінкро поки шукалась рідна коробка. Каже що стан хороший але я сам не бачив тої коробки. Ціну орієнтовно називав мені біля 200 уе. Раджу не бавитись і не перебирати/варити свою а взяти в зборі і поставити бо собі дорожче буде. Тел майстра в приваті (я його попередив)

• Подобається Подобається x 1
  4. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495
    Відповідь: Куплю 5-ст. коробку передач від G3, Vento

Велике Дякую за корисну інформацію. Сьогодні зранку мені вже привезли коробку. До вечора попробую поставити. Треба ще перевірити зчеплення, я ще не бачив в якому стані накладки на фередо. Якщо все піде нормально, то до завтра буду знати чи та коробка нормальна чи ні.
    Людина яка її продає про стан коробки нічого не знає, каже що має бути нормальна, привезена з німців, масло злите (видно для того щоб не розливалось при перевозці).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)