Потрібен сам наконечник до антени,той який вкручується.На авторинках питав - немає оригінального,а неоригінал ставити не хочеться.До речі на шротах також питав - нема.Антена та що на даху стоїть ззаду.
Хто тобі сам наконечеик окремо від антени продасть, та й ще й по орігіналу б/в. Сам подумай, про що питаєш. Або так: купиш заради того наконечніка всю б/в антену!
до речі, де ві Львові можна купити ту антену? Мені можна цілу На мийці якийсь поц так відкручував шо аж зламав
Ото ж Нас вже троє,отже потрібно 3 таких антени.Хоча якщо хтось знайде собі,то можливо нехай ще подумає за іншого)))
Ціла така антена дорога - десь біля 100 Євро,може тобі тільки шток до неї потрібний?Він дешевший - біля 15 Євро
На твоєму фото точно така сама,але в мене є власне стержні,які вкручуються в основу,ціна їхня біля 15 Євро
З такою ціною за сам стержень,я краще трохи докладу,та куплю цілу антену для радіо та теле,ще й до того активну.А ти продавай далі.
Я то звичайно що продам,продав вже не одну,а ти визначись спочатку що ти хочеш - оригінал чи підробку,а тоді вже і питай ціни,оригінал дешевим не буває