Потрібен магнітофон щоб читав mp3 , бажано щоб розумів DVD (без виводу зображення, просто щоб з DVD відтворював mp3-файли) і мав USB-інтерфейс для флешки. Якщо є хороші варіанти беу або знаєте де не дорого купити новий, пропонуйте
на вул.Антоновича є магазин акустика, сигналки,маги,казали там нормальні ціни(він знаходиться по правій стороні)заЇдь глянь
Антоновича 95 рекламу видно не проЇдеш ( а взагалі якщо знаєш марку пиши у пп,може я зроблю дешевше )
ну да не проїдеш . Щодня їзжу по цій вулиці і ніяк не можу вдуплити де там може бути. Хіба на початку, в районі кінцевої тролейбуса якогось, ніби років 15 назад "10".
Ціни там середні, може і вище середнього. Я збирався там брати бо домовленість була спочатку про хороші умови, проте домовленість тягнулася довго і нарешті зірвалася , тому я позавчора замовив на FOTOS.UA ось цей апарат http://pioneer.fotos.ua/deh-6100bt.html . З понеділка буде в мене. Трошки дешевше він коштує в магазині Автозвук http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=7451 , проте у FOTOS.UA є дві переваги 1. можливість моментальної оплати webmoney 2. адекватна служба підтримки в онлайні, не треба тратити гроші на довгі міжміські розмови. А мені треба було довго бо я ще не визначився що купувати. Шоб купити в Автозвуку спочатку треба йти в банк, причому не любий, а шукати той, який там написано, робити переказ і коли вони отримають гроші, тоді чекати на замовлення. А щодо підтримки, то в Автозвуку просто нема слів, одні вираженія Я розкажу історію цієї покупки. Мені треба було не просто купити, а спочатку вибрати що купити згідно вимог які я мав до магнітоли. Це було 1. задній ЮСБ порт, 2 встроєний блютус, 3 підтримка iPod. Як виявилося, це досить рідкісна комбінація опцій, принаймні в рамках мого бюджету. По опису на сайті переважно не зрозуміло чи ЮСБ спереду чи ззаду, чи блютус встроєний, чи опція блютус означає, що для підключення до телефона треба ще купити спеціальний адаптер. Просто пише ЮСБ є, блютус є. Відтак, я розраховував, що мені порадять магнітоли з моїми вимогами і я серед них буду вибирати. Проте мене два дні футболили від аськи до аськи, з перервами між повідомленнями в переписці по 2-3 години (на мене тупо забивали чи забували ) і врешті так нічого це і не дало. Тоді я думаю ладно, розкошелюся, дзвоню туда, дали мені чувака, той мені радить Кенвуд, ніби то в ньому все шо мені треба є. Я довольний бо ціна досить хороша вже зібрався то купувати, але в останній момент мене загризли сумніви на рахунок блютуса. Я звоню ше раз, попадаю вже на іншого чувака і той мені каже що для того Кенвуда треба спеціальний девайс шоб блютус юзати. А девайс коштує десь 100-150 баксів І якраз він порадив мені той ПіонерDEH-6100BT за 224$. Ціна його була більша ніж я собі розраховував потратити на магнітолу. Тому мене стала сильно давити жаба шоб викладати стільки готівки за нього Але я гуглом знайшов той самий магнітофон на FOTOS.UA за 236$ , трохи дорожче, але там приймають вебмані. А оплатити віртуальним баблом якось психологічно легше, ніж витягати папери з кишені Після 20 хвилин спілкування в онлайні з оператором я оплатив і замовив цей девайс. Ось десь зараз має приїхати автолюксом до Львова . Така історія А взагалі варто зазначити , що на http://www.avtozvuk.ua є реально найнижчі ціни в Україні. Принаймні серед тих десятків інтернет-магазинів, що я облазив. По деяких позиціях , зокрема по Блаупунктах і Кенвудах у них ціна на 20-25% нижча за інші магазини. Піонери у них теж дешевші, але різниця уже не дуже значна, десь 5%-10%. Тому якщо ти в Києві і хочеш купити магнітолу, то треба йти саме до них в магазин (вони їх мають здається 5 штук по києву) і на місці вибирати і купувати. Ціна там та ж сама що на сайті, асортимент у всіх точках одинаковий. Але як інтернет-магазин вони поки що не дотягують, мабуть через те, що вистачає продажів в офлайні, тому наразі не дуже зациклюються шоб розвивати інтернет-напрямок.
Цікава історія. А про "Автозвук" мушу сказати дещо. Сам з ним справи не мав і нічого там не купував. Але на інших форумах читав теми про радар детектори, і там один хлопака мав свою гілку, в якій продавав радар-детектори. Так от, його там постійно штормили шо у нього мегадорого, бо в Автозвуку набагато дешевше. На противагу цьому факту там було викинуто купа повідомлень, в яких говорилося що в Автозвуку на сайті ніби-то і дешевше, але насправді цього товару немає в наявності. Не хочу робити ні реклами і антиреклами, але я з цього зрозумів шо орієнтуватися на ціни в Автозвуку не варто, бо це все може не відповідати дійсності.