Куплю б/у велосипед BMX!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 24 чер 2010.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хоче моє дитя того БМІКСа, його друзям вже придбали і його дусить жаба.:D Ціна на новий трохи кусається,то подумали про б/у. Хто шо знає про продаж такого чуда! Пропонуйте варіанти!!!:girl_angel:

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я своєму купував новий в магазині навпроти мотозаводу. Чеський Медісон, без наворотів особливих. Рік чи 2 тому за 900 гривень. Не знаю як зараз, але там приємні ціни порівняно з іншими магазинами. Тепер сам ним часто їзджу :). Нове є нове. То ж не машина, можна собі дозволити...

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Там ціни на БЕМА стартують з 2800грн.! до 9550грн.!!! Хочу купити б/у, бо смаки мого спиногриза міняються як Львівська погода. Зараз хоче, а на весну перехоче. Скутер(Хонда) йому вже надоїв, треба трохи поскакати і попедалювати!
    Шо немає на продаж БЕМА!?

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    http://x3mbike.pp.ua/forum/

Як старий екстрім байкер можу порекомендувати не купляти нового гівна в магазині. Особливо таких як на мотозаводі. Х-індустрія (пл.Петрушевича), драйв-спорт (Наукова), бумеранг (зелена). Отам можна купити шось, але полюбе ціна кусається.

Так шо порийся на тому форумі шо я скинув. Колись його з друзями зробив, та й зара ніби маю адмініструвати, але забив на то всьо)))))
    Там можеш знайти людей які тобі зберуть на замовлення чи ше шось.

Наразі можу запропонувати http://x3mbike.pp.ua/forum/showthread.php?t=3424 цей варіант. Дуже і дуже непоганий. Rock Mashine дуже і дуже непогана фірма рам. Та й решту обладнання там недешеве. За такий новий віддаш поза 2500грн... Мо і більше.

• Подобається Подобається x 1
  5. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Дяк! "Будем искать"!

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Купили ми Бема б/у за 1400грн. Син дуже задоволений, накатується.

7. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Мій малий теж задумався про BMX, якщо хтось продає, чи має знайомих хто продає, за не дуже дорого - дайте знати!

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Купили ми Бема б/у за 1400грн, за ті гроші і продаємо!

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    А чого ж так? Виріс малий чи не сподобалось?
    Сам би я на такому не їздив...
    У Вас, напевно, щось дуже круте.
    На разі шукаємо щось значно дешевше. Але дякую за пропозицію.

10. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Дитя хоче тріал!!! А шо ціна хіба кусюча??? Ми тільки за пеги заплатили 300грн.

11. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Погугливши, дізнався шо пеги - це ті штуки, що служать ніби продовженням осі? І на них ноги ставити при трюках?
    Якраз шукаємо без них. отже, -300? Ще трохи поторгуємось і може щось вийде. покажу малому ввечері ваш варіант.

12. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Так, я пеги докупляв після покупки роверика. Пеги поки лежать в гаражі.
    Я ненастоюю на купівлі, просто розказую, як воно є. Коли будеш купляти, дивись яка там резина, для ВМХ тра помпати +/- 5.5-6.0атм.
    п.с. мені спочатку тра з сином побесідувати!!!

13. Andr0n

Andr0n Початківець

VW Passat B2 1.6D 86'
    ROS - чисто порада:
    якщо продається бем, без пегів не віддавайте. їх ціна б/у по 50 грн/шт в кращому випадку. або віддасте потім за "сємки", або валятимуться без діла...

Cherepaha, ринкові ціни на б/у беми можна глянути тут: http://www.x-bikers.ru/board/search...&fmt_name=&price=0&price2=0&price_v=1&style=4
    якщо цікавить - можу ще декілька форумів підкинути. правда це один з основних.

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Дякую, ссилка - супер! підкинь ще!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)