Власне куплю батарею до старенького робочого ноутбука Compaq Armada M700... Може в когось завалялась, або поможіть реанімувати стару батарею...
notebook.lviv.ua звернись до них. напевно найкращий сервіс у Львові, завжди по дрібницях обслуговую свій ноут в них. за реанімацію моєї батаерії (Тошиба 4-річна) попросили 700 грн., я правда ще не наважився на таке діло, бо і від мережі комфортно працювати, але вони можуть і знайти тобі іншу, і (швидше цей варіант) відновити цю, що є
notebook.lviv.ua не рекомендую дану фірму сервіс тупий люди неадекватні і жадні ! коточе бариги одним словом
я собі теж через ebay купував - вийшло 400 грн посилена батарея з доставкою, а в notebook.lviv.ua хотіли 800 грн за звичайну...
Підтверджую, що ноутбук Центр, що СКт, що Пріоритет, тобто основні фірми, які в нас займабться авторизовнаним ремонтом ноутбуків, це просто ужас. Понти, некваліфікованість, неякісні роботи і жадність. За дурацьке кріплення однієї клавіші клавіатури на ноутбуку в Ноутбук Центрі а в них однозначно того валом є, тим більше воно взаємозаміняєме між моделями, взяли 50 грн. Та блін, це вся клава понад 2000 грн. так вийде. А в СКТ розібрали ноутбук на запчастини, ремонт дорогущий і довготривалий після діагностики пообіцяли, вирішив продавати по запчастинах, так 3 рази прийшлося до них їздити, поки всі детальки після діагностики віддали з нього, все щось забували, то кришку до харда в корпусі, то болти кріплення відеокарти, то клавіатуру. Оце називається акуратність. Якщо не перевірити кожну (КОЖНУ!) запчастинку, то можна забрати пів-ноутбука. До речі, хто купував через ебей, навчіть!
робиш собі валютну картку Visa Classic (вона найдешевша з тих якими можна розраховуватись в інеті), одразу в банку кажеш щоб дозволили по тій картці розрахунки закордоном (по інету).Кидаєш на картку тугрики і все. Шукаєш на ебей товар, що тобі потрібний (уважно читаєш умови доставки)... а далі стандартний набір: реєстрація, оплата, і очікування на доставку 2-3 тижні.
по різному буває, але переважно одним із міжнародних перевізників типу FedEx. UPS, та ін, то залежить від того з яким перевізником працює конкретний продавець. Як обирати продавців, то вже думаю окрему вітку створювати, де кожен може поділитися досвідом.