різниця може бути в потужності л/хв та тиску . а так то все хрень. питання до топікстартера чого міняти колбу в зборі, що сталось? собі міняв просто бензонасос(сам моторчик в середині колби.)
В мене таке саме, оригінальний рідний ще не міняний почав вмирати, або точніше вже вмер (Пасат заводиться і зразу глохне, так як не вистачає тиску для роботи двигуна, насос накачує тиск 1.8 бар), так от ціна нового який іде взборі з датчиком рівня палива оригінального для мого пасата від 2500 до 3200 грн. якщо купляти замінник типу по Бош, Піербург і тд. (сам насос нижня частина + пластмаса) тоді получається в районі 750-1400 грн., а можна купити сам насос (без пластмаси), що я і зробив (замовив фірми Meat&Doria ціна питання 330 грн. правда чекати 10 днів (((. Є ще один варіант - читав на форумах що є можливість поставити насос від ВАЗ 2110, тоді взагалі получається в районі до 200 грн. З вище наведеного видно в якому діапазоні коливається ціна питання, тут кожен сам вирішує. Погоджусь з SUS2810, взнати параметри оригінального насоса (продуктивність та тиск) і підібрати із замінників. ИМХО -це самий оптимальний варіант.
ще раз повторюю колба то добре, але якщо показник рівня палива не бреше і чітко показуэ, нема сенсу міняти все взборі. ціна питання на бензонасос самий дешевий від 170 грн, підібрати по параметрах і все. замінити сам насосік і не тратити купу лишніх бабосів.
дело в том, что он и показывает на оборот, и не правильно, пришлось раз выкатать в ноль, что б понять ... вот и хочется поставить родной насос.
ну тогда бери покупай, о свой старый качалко тоже не выкидывай, на замен будет если что. я узнавал, на шроте цена вопроса с колбой в зборе 400-450 грн