Новий я так розумію відпадає... там ціна космічна на нього. то ж КЕ-джетронік... Б\у хіба в милятичах або рясне.
я купив новий за 1300 бошовський...ніби не дуже космос цікаво скільки б.у. коштує?? мій загнувся і поставив хороший з синього пассатика (провірив) цей тоже коньки відкинув через місяць...(б.у. то лоторея)
і як новий? де купував? Та от власне, що б.у вже 2 штуки ставив і толку "нуль", добре що брав на шротах і повертав без проблем. А зараз морози почались, і все .....бігає з чайником поливає редуктор, щоб завестись на газу.
новий то саме що б.у. ))) але працює без проблем. змовляв на перфецького в пацанів у яких завжди беру запчастини... всі сказали за новий 1700 ,а вони 1300 - і я невагаючись взяв... але зараз яка ціна незнаю...тоді дав в євро (74) пошукаю візитку і дам номер , або сам позвоню запитаю скільки зараз...
мейлє по якості вартує 600-700грн. польські ше бувають за 500 , сам хотів взяти ,но це ризик великий , вони по якості гівно проти бошу (розбирав такі мертві ) п.с. візитку просрав десь , на перфецького ще не був (
Є ще JP GROUP-950 грн, і KAGER 980 грн. Собі ж на пасата ставив Vemo, 2 роки тому дав 800 грн, політ нормальний. Тепер Vemo в наявності немає