шось я дешевше 35 баксів не знайшов. + доставка. = около 500 грн вийде. це трохи жирно... з алегро дешевше буде...з доставкою під 400 грн. але всерівно, він стільки не коштує....
є ще така тема, як мп3 інтерфейс. Це така коробочка, в яку флешку з мп3 вставляєш.. коробочка підключається до гамми і оприділяється як сідішеншер.. Чи ти.. того... на дисках ?
СД це вже минуле десятиліття. Мп3 рулить. Є оригінальний девайс, який включається замість ченджера і зчитує музику з карти SD або ММС, десь в темі про моє авто я можливо виставляв фото. Але знайти його не реально і напевно ціна космічна. А є альтернатива, забув як називається, є в темі про новий леон МАРТІНІ, коштує біля 900 грн. там і на карту пам'яті і на ЮСБ і блютуз є, мікрофон можна підключити, щоб по тел розмовляти. Включається в магнітолу в роз'єм для ченджера. І є ще самий дешевий варіант, є опис в темі про моє авто. Я зробив АUХ вхід в магнітолу зі штекером на 3.5' і просто підключаю до нього мп3 плеєр.
Згоден, це вже здається давно забутим, але ціна емулятора 700 грн, знайти можна. Позрівняно з чейнджером - в 2,5 рази дорожче. Тому мені вистачить і сд-чейнджера. Сд чейнджер знаю де купити. Проблема в тому що немає кабеля від нього до магнітоли. Може в когось є? Це б вирішило питання.
чейнджер можна сказати знайшов.... шукаю кабель від сд-чейнджера до магнітоли gamma 4. вихід з сд-чейнджера. вхід в магнітолу
В мене на Гольфі стоїть Гамма і шнур(штатно) протягнутий в багажник. Також хотів би поставити CD, нехай буде укомплектована. Кріплення чейнджера є, serenja11 може якось пересічемся, цікаво попробувати чи робоча проводка, а вже потім буду його підшукувати. Рамка чейнджера
http://tablica.pl/oferta/radio-rcd5...-cofania-rcd-510-CID5-ID47C9f.html#0c52465519 пора таке ставити)))