нужен датчик холла на корраду в приборку. подходит от т3 или т4 транпортера или полноприводного пассцата или от корыы естественно . рассматриваеться вариант битых приборок или недорогих мне сам датчик нужен он еще датчик скорости называеться
Не знаю по якій причині купляєш датчик, але розкажу що з моїм було, правда модель в мене інша,може в тебе така ж проблема. " В мене ДХ не працював, то відсічку оборотів комп робив на 5100 замість положених 6500. Ми просто зняли трамплер і гарно повитирали всі контакти і в тому числі і датчик холла, поставили і чудо сталось все запрацювало!!! "
я прозванивал датчик ему пасочка у меня он поднимает спойлер и на мфа показывает разход бензина а отсечку бьет как положено
справа в тому що я теж дзвонив і думав торба, а потім купив Б\У але чуть чуть інший і зняв свій, а поставив б\у і за рахунок того що він інший теж не працював. ТОДІ Я ЗНЯВ Б.У ПОВИТИРАВ ГАРНО СВІЙ ТАМ БУЛА ДРІБНЕНЬКА МЕТАЛЧНА СТРУЖКА, поставив свій і запрацював то вже слава богу 8 місяців кручу мотор до 6500.
Приборка у меня есть с Г60 моего,но что там не работает я не знаю, после покупки машины я ее сразу заменил.