куплю датчик холла

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем chillik.zp, 30 лис 2008.

1. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    нужен датчик холла на корраду в приборку. подходит от т3 или т4 транпортера или полноприводного пассцата или от корыы естественно . рассматриваеться вариант битых приборок или недорогих мне сам датчик нужен он еще датчик скорости называеться

2. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Не знаю по якій причині купляєш датчик, але розкажу що з моїм було, правда модель в мене інша,може в тебе така ж проблема. " В мене ДХ не працював, то відсічку оборотів комп робив на 5100 замість положених 6500. Ми просто зняли трамплер і гарно повитирали всі контакти і в тому числі і датчик холла, поставили і чудо сталось все запрацювало!!! "

3. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    я прозванивал датчик ему пасочка у меня он поднимает спойлер и на мфа показывает разход бензина а отсечку бьет как положено

4. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    справа в тому що я теж дзвонив і думав торба, а потім купив Б\У але чуть чуть інший і зняв свій, а поставив б\у і за рахунок того що він інший теж не працював. ТОДІ Я ЗНЯВ Б.У ПОВИТИРАВ ГАРНО СВІЙ ТАМ БУЛА ДРІБНЕНЬКА МЕТАЛЧНА СТРУЖКА, поставив свій і запрацював то вже слава богу 8 місяців кручу мотор до 6500.

5. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    ви про різні речі розмовляєте

тобі підійде дачик с б3 б4 т4

6. valeron

valeron Active Member

vw соrrado 1.8 PG Supercharger SC14
    Приборка у меня есть с Г60 моего,но что там не работает я не знаю, после покупки машины я ее сразу заменил.

7. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60

8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    пдтверджую.

датчики різні але принцип дії однаковий і поломки можуть бути схожі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)