Куплю лівий та правий датчики ABS передні з дротами, які йдуть від датчика до роз'ємів під капотом. Від тих роз'ємів у вигляді невеликої вилки далі дроти йдуть в мозги ABS. Машина Passat B3 92 р.в.
Якщо це запитання, то потрібно 2 шт. Мабуть вони однакові, але пишу, що потрібно і лівий, і правий, але тільки разом з дротами до вилки під капотом. Якщо погано пояснюю, можу фото вилки показати.
Зможеш знайти хіба що б/у!!!! Я десь півроку шукав, а потім купив б/у дроти датчиків АБС від Б4 - вони у нього з рорз'ємами біля самого датчика АБС біля колеса - 100 грн. за два дроти, потім купив на ринку 2-а нових датчика АБС по160 грн. кожний, поставив і забув за цей геморой. P.S. Все стає ідеально!!!
Я давніше дивився, зараз точно не пам'ятаю, але в мене здається немає ніякого роз'єма біля колеса. Там є датчик і від нього відразу дріт йде до роз'єму під капотом. Додаю фото. Тому і шукаю датчик разом з дротами. Але раз ти кажеш, то шукаю дроти окремо, але якщо дійсно там є роз'єми з двох боків. І тоді вже датчики. Може бути б/у, а може хто знає де нові. Не Алекс, але і не за 50 грн. Прошу допомогти.
Так а в чому проблема купити ті датчики? Я купляв в Сигналі на Кульпарківській (там були і передні, і задні). Був оригінал (АТЕ - 600+грн) і замінники (200+грн).
Проблема у відсутності дротів від датчиків. Але там я ще не був. То як на Перфецького їхати чи де це є?