куплю двигун 1.6 ТДІ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем igor36, 19 вер 2014.

1. igor36

igor36 Початківець

WV PASSAT B3
    привіт всім, куплю двигун 1.6 ТДІ. або цілу машину донора в хорошому стані. розгляну всі пропозиції.Може хтось може з Польщі пригнати.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    А пощо тобі 1.6....краще вже 1.9 ТДІ - явно сильніший і економніший.
    Який бюджет відводиш .... можна і то і то притягнути

3. igor36

igor36 Початківець

WV PASSAT B3
    бо стоїтьть 1.6 ,а щоб поставити 1.9 потрібно документи переробляти,це коштує 3-4 тис грн. бюджет до 1000 дол.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Я вже купу двигунів поміняв з 1.6 на 1.9 .... всі їздять без переоформлення.
    Насправді розрізнити 1.6 і 1.9 коли вони на машині майже не можливо... навіть я часом не можу розрізнити. Зовні все на вигляд таке саме... Єдине можна тільки по коду двигуна визначити ну і по розположеннях датчиків температури і тиску масла. На блоку 1.9 не ніде вибито його обєм. На 1.6 тільки на дуже старих було на блоку вибито 1.6. А код дигуна на блоці закритий водяними патрубками і щоб подивитись його треба зливати тосол і знімати патрубки.... а цього ніхто не робить. Зміну обєму двигуна пильнували коли податки платили від обєму.... зараз за двигунами не пильнують - особливо за старими.
    Можна притягнути двигун 1.9 в районі 600- 700 дол.... донор в районі 1000 1500 дол.
    З 1.6така проблема - що вони всі дуже старі і знайти не вбитий проблема.... в мене зараз є 1.6 але його капіталити треба

Останнє редагування: 19 вер 2014
  5. igor36

igor36 Початківець

WV PASSAT B3
    може хтось має хороший двигун з навісним з КПП 1.9 ТД ТДІ.вирішив такий ставити.

6. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    хороший дизель на продажу - це з області фантастики :rofl:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)