КУПЛЮ ДВИГУН 1.8L 16V

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем PassatB3, 23 бер 2008.

1. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8
    Привіт. Народ, доможіть знайти двигун 1.8L 16V DOHC маркування двигуна - KR, на пассат б3 1991року випуску. ДУЖЕ НАДА!!!!Разом з коробкою.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: КУПЛЮ ДВИГУН 1.8L 16V

1. 16-клапанників з таким маркувнням (RP) не існує.
    2. На фото двигун з маркуванням PL
    3. Для чого потрібен?
    5. Який стан/ціна цікавлять?
    6. Яка потрібна комплектація самого двигуна (навісне, електрика, паливна система ітд)?

3. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8

1) Перепутав, відразу ж і редагнув.
    2) Так же ж 16 клапанів марукванна це кр, а пл, я даже про такий не чув))
    3) Потрібен для заміни і переробки на розподілений електронний вприск.
    4) Стан, звичайно, хотілося б в чим кращому, але там вже як фішка ляже. Ціна потрібна людська, а не космічна!
    5) Поняття Навісного різне, багато хто, деякі частини туди не включає, в твоєму розумінні це як? Ну, впринципі, потрібно все: двигун в зборі з впуском, випуском, коробкою, всіма шлангами і проводкою до нього.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якщо проект задумався власними силами, буду відмовляти, вже надто багато сюрпризів в цій переробці може сидіти. Прошу не ображатися, але людина, що не знає про різницю між KR та PL виглядає трішки неготовою до переробки двигуна на розпреділений електронний вприск (очевидно мається на увазі від ABF).

В принципі KR знайти можна. Його ринкова ціна буде коло 700 доларів без навісного (але з колекторами та рідним вприском), не відкапремонтованого. Але якщо буде робитися заміна з восьмиклапанного, треба буде міняти всю електрику включно зі щитком, весь паливний тракт, радіатор ітдітп. Вартість рідної кпп теж висока - коло 300 доларів, хоча я би цим не заморочувався особливо - є багато дешевших коробок з такими ж передаточними числами.

5. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8

1F, EZ, RF, ABS, RP, PF, PB, KR, PG, 2E, 9A, ABF, ААА, AAM, AAZ, 1Z - оце всі двигуни з якими випускався пассат В3!!! А твого PL, шо це за двигун, я хз. Переробка буде під Январь 5.1. Я буду робити це з тою людиною, яка вже це зробила і не їздить, а літає, 180 км набирає, як ракета і це тільки середина 4 передачі, + економія пального.
    Якшо зможеш знайти, то напиши, будь ласка,тел. номер, бажано мобільний, того місця де знайдеш.

6. aidsua

aidsua Active Member

VW Scirocco 1.6 WV 75 л.с. 5ст КПП; VW Scirocco 1.8 90 л.с. 5ст КПП

Code KW- Hp- Ltr- Inst. per. Model + Remarks

PL 095 129 1.80 08/88 - 07/89 GOLF
    PL 095 129 1.80 02/86 - 07/89 SCIROCCO "USA"
    PL 095 129 1.80 01/87 - 07/87 GOLF "CDN"
    PL 095 129 1.80 01/87 - 07/87 GOLF "USA"
    PL 095 129 1.80 08/88 - 07/89 JETTA
    PL 095 129 1.80 08/90 - 07/92 SCIROCCO

Інформація з http://volkswagen.msk.ru/vw_faq/mkb.txt

7. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8

Пассат Б3 в ций список не входить, так шо я не знав цього двигуна...

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

ти по-моєму нерозумієш про шо говориш.. яка економія на 180 та шей на 4????

9. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

він ставився на гольфи, джети 91року, 16клапанів, все шо найшов.
    П.С. По загальних характеристиках похож на КР, в детальніший розбір не вглублявся.
    П.П.С. Булиб в нас нормальні фахівці і в хорошому стані КР з навісним, то б не заморочувався я зі своїм 1.6ПН.

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Він на твоєму ж фото.
    Для економії пального треба шукати прямо протилежну кпп ніж ту, яку шукаєш.
    Мій гараж не обладнаний телефоном, а тим паче мобільним.

11. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8

Так я ж не постійно на ньому буду 180на 4 ганять)), я взагалі про економію (вцілому). Шось я не можу зрозуміть про гараж. То він у тебе є, цей двигун, в гаражі, чи як?)) ЛЮДИ, ДОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ, ДУЖЕ ТРЕБА!!!

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Там лежить Лєго, тре глянути, може збереться докупи. А ні, то щось можна з друзями придумати...

13. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8

Так то воно так, але якшо ГБЦ нема, то нічого не придумаєш))))) Шліфувать треба буде? Ну стан в загальному який в нього, шо треба було б зробить. Прикинь на око, чи це Лєго ше можна буде зібрать до купи)) Глянь чого не хватає, напиши. Дуже жду))))

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Є 9А за 600 у.е. в норм. стані (поставив і поїхав). Двигун з колекторами і інжектором, інжектор може комусь втулиш за 50-70 баків. Якшо цікавить-пиши в приват.
    Вчи матчасть, ПЛ це той самий КР з іншим впускним валом. Якшо вже вирішив звязатись з вагеновським ДОХЦ, то такі речі просто мусиш знати.
    Є ше вихлопний колектор від КР-а (верхня частина, 50 у.е.), впускний колектор від ПЛя (в зборі, верх і низ, 50 у.е.), КПП 5-ст. (потребує заміни шестерні 5-ї передачі, все решта ідеал, 150у.е.).
    Ще є КР 0 ремонту без голови, який потребує капіталки (виробітка в циліндрах), якшо цікавить будем говорити за ціну.

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

+ іншими колекторами
    + іншим вприском
    + іншими характеристиками :)

Якщо не зацікавить 9А, буду дивитися.

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

не входять в поняття "двигун". Двигуни (ЦПГ, блоки, коліна, шатуни, голови, клапана і все інше крім впускного вала) ідентичні. Тим більше він буде ставити январь, йому вприск пох, того про нього нічо не писав. А характеристики інші через інший розпредвал, я тобі докажу шо КР і на КЕшці буде дути непогано.

• Подобається Подобається x 1
  17. PassatB3

PassatB3 Початківець

Passat B3 1.8

Я б то 9а, полюбом би взяв би, але у мене 1.8(((( Так шо, Сціроко, дивись Лєго)) а оробка до КР чи ПЛ? Скільки приблизно шестерня буде коштувать?

Додано через 2 хвилини
    Пс, люди може знаєте, киньте ссилку на матчасть по Пл-у)))) а?

18. aidsua

aidsua Active Member

VW Scirocco 1.6 WV 75 л.с. 5ст КПП; VW Scirocco 1.8 90 л.с. 5ст КПП
  19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Яка в тебе кпп стоїть зараз?
    Матчасть по пл

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Не думаю, шо є багато гайонів, які 9а від КРа відрізнять (блоки). Коробка від скірокко/гольф, передаточні числа як в 2Y, під широкі привода, підшиники і синхрони поміняні, просто 5-та втикнула. Шестерню 5-ї можем тобі підбрати, якшо забереш коробку віддамо як бонус, пробивай скіки тобі стане робота по її заміні. На пасаті інша куліса і кріплення КПП, дивись по ЕТЦІ чи мануалах чи тобі стане гольфоскірокковська КПП.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)