куплю EATON m62 !!!!!!!! 273815722 icq 80661658140 jeans 80971060067 djuice звать меня андрей ! рассматоррю все приложения СПАСИБО!
Андрію, раджу зареєструватися на Мерс-форумах, це запчастина якраз від цих машин. А от коли купиш - приходь сюди, тут тобі розкажуть, як то поставити та твого корка.
chillik.zp, бачив твою обяву на корадо клубі також. Просто шукати будеш довго і нудно. Думаю дядько Хат з чікбанди тобі допоможе, бо він добрий і набожний чоловік:D . Коштувати це буде приблизно 500-800 з ебею (в залежності від стану компресора) + 50 доставка, сам ти його вряд чи поставиш, надто це важко правильно робити, як ти сам бачив, половина корадо форума списана темами про ітон 62. Треба точити пластину і т.д. і т.п., один невірний крок - обламує вал, рве шліци і все таке. Установка буде коштувати цього всього діла в районі 300 плюс потрачений час на поїздку, примірки і прилаштовування, мені казали займе 3-4 дні коли я взнавав. Ітон 45 - там легше, його наприклад той самий Хат умудрився просто приліпити на пару болтів і коштує дешевше. Ще є варіант купити в хлопців з корадо су все готове, ціна там біля 1000євро з усім, яке поставиться за 10 хв як вони обіцяють. Думаю ця інфа буде корисною для тебе, хоча забираю свої слова назад, якщо в тебе є спец по установці ітонів в Запоріжжі. (який поставив хоча б один ітон який проїздив більше пару місяців) До речі, велкам до нашого клубняку, chillik.zp! Почувайся як вдома, тут всі свої. З.І. Забув додати про пилосос - ще будуть затрати на ролік. ~50 за то що виточать.
Я довго домовлявся з столичними майстрами, потім плюнув і з доплатою Хат забрав мій 45 а мені переставив свій 62 разом з кріпленнями і всім решту. 200-300 у.о. - коли я домовлявся то була ціна в цьому районі, проте скористатися послугою не довелось.
ясно. а я все в поисках итона ((( нигде немагу найти по нормальной цене. нужно купит ьа потом уже буду думать про установку .если мастера найдуться то и в киев поеду
Мастеров в Запорожье вряд ли ты найдешь. А в Киеве ребята не на одну машину ставили Итоны. Дорога те в Киев!