КУПЛЮ EATON m62

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем chillik.zp, 14 лис 2008.

1. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    куплю EATON m62 !!!!!!!!
    273815722 icq
    80661658140 jeans
    80971060067 djuice звать меня андрей ! рассматоррю все приложения
    СПАСИБО!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Андрію, раджу зареєструватися на Мерс-форумах, це запчастина якраз від цих машин. А от коли купиш - приходь сюди, тут тобі розкажуть, як то поставити та твого корка.

3. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    та как поставить Я вкурсе только вот найти немагу никак ((

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Найдеш - бери два :)

5. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    chillik.zp, бачив твою обяву на корадо клубі також.
    Просто шукати будеш довго і нудно. Думаю дядько Хат з чікбанди тобі допоможе, бо він добрий і набожний чоловік:D . Коштувати це буде приблизно 500-800 з ебею (в залежності від стану компресора) + 50 доставка, сам ти його вряд чи поставиш, надто це важко правильно робити, як ти сам бачив, половина корадо форума списана темами про ітон 62. Треба точити пластину і т.д. і т.п., один невірний крок - обламує вал, рве шліци і все таке. Установка буде коштувати цього всього діла в районі 300 плюс потрачений час на поїздку, примірки і прилаштовування, мені казали займе 3-4 дні коли я взнавав.

Ітон 45 - там легше, його наприклад той самий Хат умудрився просто приліпити на пару болтів і коштує дешевше.

Ще є варіант купити в хлопців з корадо су все готове, ціна там біля 1000євро з усім, яке поставиться за 10 хв як вони обіцяють.

Думаю ця інфа буде корисною для тебе, хоча забираю свої слова назад, якщо в тебе є спец по установці ітонів в Запоріжжі. (який поставив хоча б один ітон який проїздив більше пару місяців)

До речі, велкам до нашого клубняку, chillik.zp!
    Почувайся як вдома, тут всі свої.

З.І. Забув додати про пилосос - ще будуть затрати на ролік. ~50 за то що виточать.

Останнє редагування модератором: 15 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  6. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    слу ТОПОль а тебе кто его ставил и где? 300 чьих денег?

7. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Я довго домовлявся з столичними майстрами, потім плюнув і з доплатою Хат забрав мій 45 а мені переставив свій 62 разом з кріпленнями і всім решту.

200-300 у.о. - коли я домовлявся то була ціна в цьому районі, проте скористатися послугою не довелось.

8. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    ясно. а я все в поисках итона ((( нигде немагу найти по нормальной цене. нужно купит ьа потом уже буду думать про установку .если мастера найдуться то и в киев поеду

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Мастеров в Запорожье вряд ли ты найдешь. А в Киеве ребята не на одну машину ставили Итоны. Дорога те в Киев! ;)

10. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    ет я в курсе. а вот где итон найти ето 1 вопрос ))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)