Куплю передние тормоза в сборе на Vento/Golf3 256мм в хорошем состоянии за разумные деньги и электростеклоподьемники передние от Vento/Golf3 5дверки, соответственно тоже в хорошем состоянии за разумные деньги.
На протязі місяця хочу переходити з 256 на 280, тому якщо цікавить можем домовитись, тормозні диски в мене вентильовані, стан добрий
Да, ваше предложение интересно, если диски ещё один-два комплекта колодок отходят и договоримся о цене, вы понимаете что я имею ввиду цапфа суппорта скобы, в общем полный комплект что бы снять 239 и поставить 256. у вас авто с ABS ?я так понимаю это тоже имеет значение. Ну и последнее есть ли у Вас уже желаемая цена за ваш комплект ?
цапфи не продаю, так як вони залишать на нових гальмах, а от супорта та скоби можу віддіти за символічну ціну....
Хорошо, и такой вариант тоже интересен, отправлю вам в ПП свой номер моб телефона, как будете готовы звоните или пишите на е маил. а ещё может там где будете себе брать 280 спросите мне про цапфы, так как в Днепропетровске сложно такое найти за разумные деньги. Перекупщики все скупают по форумам а потом за тридорого продают.
точно сказать пока не могу, собираю по частям у разных людей, иначе смысла не имеет в Днепре на разборках дорого. собиру всё до кучи отпишусь если будет интересно.
Ще трошки залишилось, сьогодні забрав з піскоструйки передні супорта та скоби на 280-ті, та задні супорта та скоби - тепер як нові, завтра перекину ремкомплекти і покрашу, а з понеділка постараюсь переставити все разом, ще й колдуна хочу викинути (сочиться), щоб по два рази не прокачувати систему. Виникла в мене одна проблем, у мене диски R15 з широкою полкою і від спиць до супорта відстань 5-7 мм., ось тепер і думаю чи стануть мені 280-ті??!
якщо по суті питання, то витрати на сьогоднішній день по 280-х складають: 800 грн. - супорта та скоби Lucas (шланги залишаться старі); 150 грн. - відновлення направляючих скоб; 200 грн. - два ремкомплекта супортів з новими поршнями; 700 грн. - тормозні диски TRW; 140 грн. - тормозні колодки ABS; 30 грн. - піскоструй супортів та скоб; 40 грн. - балон термостійкої фарби. всього: 2050 грн. Хтось скаже, що це дуже дорого, але це гарантія того, що туди не прийдеться заглядати роки 2 це точно....