Куплю фари передні на Гольф 2. Але цікавить чи можна купити якісь нормальні нові, чи краще купити б/у Hella,чи робить Hella до сих пір фари на Двійку? Стоять зараз дві,Hella,але вже вигоріли,тому треба міняти... Цікавить скільки будуть коштувати дві,і чотири з решіткою?
Відповідь: Куплю фари передні на Гольф 2 решітку маю під одну фару на гольф 2 Додано через 21 хвилину http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=867
Відповідь: Куплю фари передні на Гольф 2 скажи ціну.. на защолки пох і ше.. вона до рестайлінгу чи після?7
Відповідь: Куплю фари передні на Гольф 2 оригінальна, стояла на гольфі мому, я купив китайску на 2 фари , поставив і так сталось що продав гольф 2, а решітка лишилась, я дупля недаю скіко куштує, вона мені нетре. відам безкоштовно але людині якій вона потрібна. а не просто так щоб 2 було.
Відповідь: Куплю фари передні на Гольф 2 Первыйнах! Забираю! Бо китай який коротший на 4 см мене вже добив! Дзвоню
Відповідь: Куплю фари передні на Гольф 2 взагаліто я в ПП вже до тебе забив, але уступлю якшо мені свою закинеш
Відповідь: Куплю фари передні на Гольф 2 Хочеш 2 нових передніх фари Вессем (то підрозділ Хелли, в Польші клєпають з нім. комплект.)? Такі як на мому Гольфі стояли, світять гут, з регуліровками і кріпленнями. 45 у.е.