Exalto, в моєму профілі, на фото та під ним чітко вказаний автомобіль яким я користуюсь. Якщо б я шукав губу на жигулі чи бентлі, я б про це повідомив. Губа шукається до Пассата Б5 дорестайла (уточню, щоб не було більше питань).
Це так (нічого особистого), але ... 2.10 При створенні нової теми продумайте заголовок так, щоб з нього було зрозуміло, про що тема.
Ти ще й по такій професії курси проводиш??? Якщо є парочка таких губошльопок на халяву - то прийду виберу
нажаль ні, хоча готовий, як би було визначена кваліфікаційна х-ка, чи хоча б правильна назва професії в ДК003:2010. особисто не маю, але знаю де. на халяву - хіба сир в мишеловці, чи тріпер в .... П/С/ якщо треба, то попитайся в любого таксиста, відсотків 90% з них відають такою інфою, тай можливо допоможуть. На крайняк у мене запитай :rofl:
Ну в таксистів якраз інформація про таких з якими другий варіант після сира в мишеловці. Поки доїжджаю на роботу - проїжджаю від трьох до п'яти таких точкок. Я подумав що в тебе, від організації, зі всіма дозволами і довідками, ГОСТами і БЮСТами та ще й на халяву...