Куплю коректор фар на Г-3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Foma, 30 лис 2008.

1. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Може в когось є на продаж коректор фар на Г-3. Мене цікавить повний комплект в хорошому стані

ну є коректор в когось?

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
  2. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    В мене здається десь були два моторчики для фар, а блок управління світлом з коректором фар точно є!!! Тебе таке цікавить?

3. Foma

Foma Active Member

звичайно пошукай і подумай скільки то коштує і домовимось

Borman ти не забув про мене часом?

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
  4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Ні, ні, у жодному випадку!

Значить так, знайшов коректори от фото

Той коректор,що на фото праворуч неробочий - схоже був залитий водою. Ліворуч - робочий, має компактніший вигляд бо трошки новіший, але повністю сумісний. Ціну справді не знаю, пропонуй сам, але реальну!
    Блок світла з корекцією фар віддам за 150грн. (за таку ціну взяв у одноклубника такий самий блок тільки ще з вмикачем передніх ПТФ, тому така ціна зовсім не барижна, бо продяють по 250грн.)

Останнє редагування: 9 гру 2008
  5. Foma

Foma Active Member

Я не дуже знаюсь на тому але трохи розумію що ніби ще дроти треба.Тобто напевно треба провести самому кілька до моторчиків. Робим так. ти ціну подумай а я до POLа передзвоню завтра він щось скаже мені мудре як їх поставити. А може ти підскажеш ще щось ,за той блок що в середині я поняв що він міняється і фішка підходить, але про дроти я не в курсі чи вони є базово чи самому тягнути тре.

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Якщо треба маю в зборі 1 фару з коректором але від г2, ті коректори ніби однакові але не стверджую.Віддам в добрі руки.

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    запросто можна, треба проводку робити але то не проблема, рзєми пошукай на шротах. мають бути. ну один ямаю розєм, може і два.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)