Може в когось є на продаж коректор фар на Г-3. Мене цікавить повний комплект в хорошому стані ну є коректор в когось?
В мене здається десь були два моторчики для фар, а блок управління світлом з коректором фар точно є!!! Тебе таке цікавить?
Ні, ні, у жодному випадку! Значить так, знайшов коректори от фото Той коректор,що на фото праворуч неробочий - схоже був залитий водою. Ліворуч - робочий, має компактніший вигляд бо трошки новіший, але повністю сумісний. Ціну справді не знаю, пропонуй сам, але реальну! Блок світла з корекцією фар віддам за 150грн. (за таку ціну взяв у одноклубника такий самий блок тільки ще з вмикачем передніх ПТФ, тому така ціна зовсім не барижна, бо продяють по 250грн.)
Я не дуже знаюсь на тому але трохи розумію що ніби ще дроти треба.Тобто напевно треба провести самому кілька до моторчиків. Робим так. ти ціну подумай а я до POLа передзвоню завтра він щось скаже мені мудре як їх поставити. А може ти підскажеш ще щось ,за той блок що в середині я поняв що він міняється і фішка підходить, але про дроти я не в курсі чи вони є базово чи самому тягнути тре.
Якщо треба маю в зборі 1 фару з коректором але від г2, ті коректори ніби однакові але не стверджую.Віддам в добрі руки.
запросто можна, треба проводку робити але то не проблема, рзєми пошукай на шротах. мають бути. ну один ямаю розєм, може і два.