розплавився корпус по невідомій причині,в районі кріплення лампочки,можливо в когось завалялась розбита галогенка,потрібно праву сторону,хоча думаю і ліва підійде,куплю або прийму в подарунок
Актуально! Потрібна ліва, але може і права підійде Також докуплю вставки навколо галогенок. Потрібно 2 шт.: Щоб виглядало хоча б ось так:
мда як знайдеш ті вставки то і мені захопи 2 штуки вже десб з рік питаюся знайти все нівкого немає.але це не вставки це швидше накладки.і як ти впхаєш замість лівої праву не розумію.. там же іде скошення. недавно бачив таких купу туманок на шроі біля мрео на Данила апостола вони там були в різному стані і з розбитими лінзами і майже нові, правда торгуватися потрібно довго бо загинають спочатку в три дорога, але потім в догонку скидають ціну))))
зрозуміло я чомусь подумав що тобі потрібно всю туманку телефон є тут на сайті в списку шротів, але там власник специфічний я скільки раз не дзвонив в нього одна фраза "все є приїжджайте забирайте" тому краще підїхати по можливості.десь список шротів забрали наші адміни ось знайшов якісь номери 8-032-299-05-38 end_of_the_skype_highlighting 8-067-672-41-50 begin_of_the_skype_highlighting 8-067-672-41-50 end_of_the_skype_highlighting 8-067-927-16-41 begin_of_the_skype_highlighting 8-067-927-16-41 end_of_the_skype_highlighting Це все Д. Апостола, 11а (за МРЕО).
Може хтось знає каталожний номер цих ободків навколо галогенок? В магазинах туплять і не можуть знайти. На шротах ще гірша ситуація
Потрібна допомога шановних колег. Хто має галогенки в бампер або продавав або бачив їх, особливо цікавить лінзована HELLA для В3, хоча думаю немає різниці. Чи це норма, що всередині замість дзеркальної поверхні фара помальована сірою фарбою? Якщо це кидалово, то як визначити таке при купівлі, не розбираючи фари?
Не розбираючи фари практично ніяк, можна витягнути лампочку і наскільки це можливо перевірити зеркало відбивача, в туманках від Г3 я перевіряв таким способом. Якщо поверхня помальована сірою фарбою то світити такі туманки не будуть, а будуть так собі тіпа габарити.
Знайшов такі вставки на Зеленій біля Іскри, у Володі. Причому дзвонив раза два, то там казали, що нічого такого немає. А як приїхав, то все знайшлося Правда колір не мій, але пофарбується. Там ще дві штуки залишилося, якщо тобі треба. Але одна трохи покоцана. На Д. Апостола така сама ситуація - дзвонив, то казали немає. Але якби поїхати, пошукати, то може і було б До речі, вже немає у виробництві таких деталей, навіть в замінниках. Так в магазинах по каталожним номерам сказали. З корпусом галогенки складніше...