по моєму у вас у Франківську і околицях таких немеряно на шротах Всі корадоводи України там затарюються
а варіант шоб притягнути з польщі не розглядав? я думаю так буде краще ніж тут шукати. Тільки треба знайти можливість дешево її сюди доставити
ІМХО - То не проблема. Якщо така справа була б для мене питанням, то воно б знялося само по собі. До Франківська лише 125 км від розвилки на Зеленій. Фігня їхати.... Мона навіть буса замовити, поскладати ту кору в буса і привезти собі в гараж... Я б так поступив якби мав потребу в півКорка...
http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_1595282.html Ану дивіться, кумекайте, хлопаки... Мені диски подобаються КПЦ, шкода, що розболтовка не підходить. Як домовитесь то покличте. Я б зняв той дерибан на камеру і виклав би Фотозвіт на ту тему. Аж самому цікаво стало....
я був у чудака який цю кору продає на фото не вона і ціни там космос бампер 250 дол мотор 1300 потребу кап ремонту
Буууууу. Ото капец. Але тута проскакували суми в 1 500 за цілого Корка. Мо варто задуматись? Тим більше, що мона притарабанити Жошку в норм стані (пошукати) і сам компресор буде вартувати півмашини.
є 4 кори в польші мені знайомий фото висла каже що в доброму стані приганяє під хату але я не маю всього бабала (( в запчастях якщо продат то ще 1500 в плюсі можна бути
Напиши мені кіко тобі бракує і що саме ти б забрав для себе.... Цікаво вивчити попит, що кому тре би було. я думаю брати Корадоводи скинулись, якби всім підійшло саме те, що кожен шукав... Пропоную спитати що кому тре з Корка і попробувати скомпонувати з того авто. Буде відомо що залишиться як "відходи", що в попиті, і саме основне - вигода з тої справи для кожного з клюбних Корків...
склопыдйомники передній бампер радіатор фари решотку і всякі дрібнички! доречі є коровський мотор 2,0 9а 16 клапанів
Мені треба... Ну багато що можна було б скрутити Крила, капот, решітку передню, радіатор рідний з патрубками, компресор якщо робочий, попільничку, оптику в передній бампер (туманки і поворотники), дверні ручки. Якщо шкіряний салон, то не відмовився би. Коробку би мені здалося поміняти. Рульова рейка і гідрак теж А тобі що треба? А взагалі про такі речі варто домовлятися приватно, пиши в ПП або в аську 151565029