у звязку з тим, шо моє праве переднє крило рихтувати вже не варто, куплю переднє праве крило гольф 2 1990рв. в хорошому стані, не гниле.
дякс, вже передзвонив до них - шукають. ше саша прізрак написав, шо може пробити. де буде дешевше - там буду брати... пи.си. зе рехтовку моєї машини заспівали 1,5к грн (то з фарбою)
то якась біда - передзвонив увесь список шротів, шо найшов на сайті, і ніде нема правого крила лишилось тільки шрот, шо в Старому Ярі... за пару хвилин маю передзвонити і запитатись, чи є...
та трохи крило переднє загнуло, рихтовщик сказав нове треба. ось пару хвоток покаліченої машинки пошуки крила тривають
зад звісно негарно пригнув.. крило то сто відсотків тра міняти..ато важко буде на місце всадити.... у нас покраска(не в супер майстерні а в гаражі у якогось діда) обходиться з підготовкою з пофарбуванням з моїми матеріавлами 40баксюків за елемент , співчуваю(
якась повна дупа (( ніде на шротах нема правого крила.... може в кого де "завалялось" ? ПиСи. передзвонив уже весь список шротів, шо у львові, біля львова, і навіть дальше - ніде нема... може хто з форумчан має то щастя?, бо хочу чим скоріше зробити свого залізного коника
http://www.vwclub.lviv.ua/forum/showthread.php?t=5393 правда хлопець у місті Рівне знаходиться.. і крило не в ідеалі..але... всеж....
пошуки можна зупинити... найшов нове крило за 250грн, надіюсь, шо воно нормальне. сьогодні вечором буду забирати.
Кажуть нові крила погано стають (зазори, кріплення і тд) По встановленню відчитаєшся В свій час шукав в вашому Магазині. В тебе колір чрний і є шанси знайти зразу колір в колір. Удачі
вот якраз за ті зазори і те шо погано стають - боюсь... втановлувати буда майстер, запитаюсь потім в нього про враження від встановлення
з форума Таня на синьому гольфику брала нові крила... наскільки паямтаю довольна була... небаїсь все буде чотко)