куплю механічний люк, той що відкривається в двох положеннях, з металевим дахом (можна без нього). мав би підійти від якогось гольфа чи пасата.
а ви впевнені що підходить? це ж кузов на базі гольфа 2 а не пасат б3 і гольф 3,я завтра спробую взнати ,є сеат на розборку ,але з електролюком
розміри і посадочні місця у всіх однакові, встановити можна любий. Але у всіх цих машин різний вигин даху. В когось плоскіший, в когось випукліший.
тому про пасата я невпевнений, і перевірив в пасата вигин більший,тому питання тобі потрібно механізм чи що саме?Толедо гольф2 і джета 2 одинакові вигини даху
що ви всі зациклились на тому вигині кришки - находиш живого донора, чіпляєш свою рідну кришку і насолоджуєшся роботою люка.
згоден,в мене на робочому подвірї,стояв мій Б4, мій толедо ,і г2 і джетта 2 і г 3 співпрацівників, ітого: толедо г2 і джетта 2 вигину ніби немає,а взяв деревяну плпнку і о-ля-ля вони взаємозамінні, а пассат б4 і г3,а отже і б3 теж оті шукайте що кому потрібно доречі люк з толедо червоного є,але електричний