Просто цікаво, навіщо саме "USB-вихід"? Щось писати будеш, чи зараджати мабілу? та й сумніваюсь що є мафони які оцифрований звук дають на USB
шоб музику з мрз-плеэра чи тефона слухати... -------------- Б_Ушку брати не варто.. а нове..радіобазар...чи біля нього
USB-вихід Хм... А я собі купила таку фігню (вибачте, тєжко назвати іншим словом), яка вставляється в прикурювач, а в неї тицяєш або карту пам"яти, або USB з музикою, і слухаєш тіко кілометрів, кіко треба. :gamer: Працює через радіо. А щоби не займати прикурювач (він мені ще потрібен до GPS), то купила собі розгалужувач на три гнізда. Не кажу, що то єдиний вихід, просто ділюся, як то виглядає в мене.
можу запропонувати свій JVC KD-R907EE в користуванні 1 тиждень, тобто фактично він новий. Є коробка та весь комплект. Ціна 1450 грн. П.С. Причина продажу: попав в ДТП (думаю з цього все ясно)
В Європі в деяких країнах законодавчо заборонено користуватися FM-трансміттерами. Просто прийми до уваги.
Упс! Дякую за підказку. Не знала. От, що значить одноклубники! Не посміятися, коли вже хтось влип, а підтримати порадою. Дякую! Та ні, поки що нормально. Користуюся вже три роки. Тільки одного разу відчула, що звук іде через радіо - коли стояла під купою сателітарок, передавачів, приймачів і т.д.
Все залежить від якості (та мабуть вартості) "тої фігні". Я слухав різні, то є такі, що зовсім ніякі, середні але з ефектом мікрофону, а є й якісні, та ще й з підтримкою синього зуба. Правда коштують. Забув дописати, що на якість ще дуже впливає відстань від трансміттера до антени приймача і якість тої антени. Звісно і сила трансляції передавача, хоча вона має бути в межах норм по радіочастотах для таких пристроїв (норми регулюються законодавчо і в різних країнах можуть бути різними - від потужної як маленька радіостанція до повної заборони використання без відповідних ліцензій).
Я бы сказал что зависит от самой антены!!!Я тоже пользуюсь этой штучко,уже достаточно долгое время,и заметил что на СИРКЕ (антены нету,а всунутый просто проводок) а вот на ДЖИПЕ стоит натена,и на ней звучание просто !!!