Куплю магнітолу на диски і з USB-виходом!!!

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Oleggrush, 25 жов 2011.

1. Oleggrush

Oleggrush Початківець

Golf 2
    Куплю магнітолу на диски і з USB-виходом!!!
    Чекаю на пропозиції!!!

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Просто цікаво, навіщо саме "USB-вихід"? Щось писати будеш, чи зараджати мабілу? та й сумніваюсь що є мафони які оцифрований звук дають на USB

3. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    шоб музику з мрз-плеэра чи тефона слухати...
    --------------
    Б_Ушку брати не варто..
    а нове..радіобазар...чи біля нього :)

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    USB-вихід

Хм... :scratch_one-s_head: А я собі купила таку фігню (вибачте, тєжко назвати іншим словом), яка вставляється в прикурювач, а в неї тицяєш або карту пам"яти, або USB з музикою, і слухаєш тіко кілометрів, кіко треба. :gamer: Працює через радіо.
    А щоби не займати прикурювач (він мені ще потрібен до GPS), то купила собі розгалужувач на три гнізда.
    Не кажу, що то єдиний вихід, просто ділюся, як то виглядає в мене.

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та це все іронія була:D
    Мало б бути USB-входом, або просто USB.
    Пошук рулить :D

Останнє редагування: 25 жов 2011
  6. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    можу запропонувати свій JVC KD-R907EE

в користуванні 1 тиждень, тобто фактично він новий. Є коробка та весь комплект. Ціна 1450 грн.

П.С. Причина продажу: попав в ДТП (думаю з цього все ясно)

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В Європі в деяких країнах законодавчо заборонено користуватися FM-трансміттерами. Просто прийми до уваги.

• Подобається Подобається x 1
  8. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Якість звуку через трансміттер в основному :bad:

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Упс! Дякую за підказку. Не знала. От, що значить одноклубники! Не посміятися, коли вже хтось влип, а підтримати порадою. Дякую!
    :preved:

Та ні, поки що нормально. Користуюся вже три роки. Тільки одного разу відчула, що звук іде через радіо - коли стояла під купою сателітарок, передавачів, приймачів і т.д.

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Все залежить від якості (та мабуть вартості) "тої фігні". Я слухав різні, то є такі, що зовсім ніякі, середні але з ефектом мікрофону, а є й якісні, та ще й з підтримкою синього зуба. Правда коштують.

Забув дописати, що на якість ще дуже впливає відстань від трансміттера до антени приймача і якість тої антени. Звісно і сила трансляції передавача, хоча вона має бути в межах норм по радіочастотах для таких пристроїв (норми регулюються законодавчо і в різних країнах можуть бути різними - від потужної як маленька радіостанція до повної заборони використання без відповідних ліцензій).

Останнє редагування: 26 жов 2011
  11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Я бы сказал что зависит от самой антены!!!Я тоже пользуюсь этой штучко,уже достаточно долгое время,и заметил что на СИРКЕ (антены нету,а всунутый просто проводок) а вот на ДЖИПЕ стоит натена,и на ней звучание просто :bad: !!!

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На базі автозвуку він стоїть за 1430. Знизиться ціна до вигідної - маяч

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)