"Губа не дура" як то кажуть) Хороші апарати, але рідкісні трохи і дорогі. А чому б не взяти касетник гамма 5 або трохи дорожчий преміум аудіо і не зробити в них вхід на мп3 плеєр чи телефон? Думаю слухати музику з плеєра буде посучасніше, аніж записувати по 20 треків на аудіо сд ) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Пошукай на аукціонах, як є можливість, то мож десь в Польщі пошукати. Я свою гамма 5 купив на аукро за смішну ціну, ще за 50грн мені її розблокувати у Львіві) Ще можна пробувати шукати в Кривчицях, десь на розборках, де 5 пасати, 4 гольфи, бори. Ну принаймі гамма 5 досить поширені магнітолки. Якщо конкретно про гамму 5, хороший апарат, є багато цікавих функцій, збільшення звуку при вдавленні педалі газу, автовимкнення, вимкнення/ввімкнення при вийманні/вставлені ключа в замок запалення, а самий вагомий плюс, так це те, що вона просто ідеально вписується в інтер'єр салону. Правда зараз, тимчасово, встановив собі JVC, потрібно було протестувати, але замітив, що там набагато краще тягне радіо, ну і звук потужніший, 50 ват на відміну від 20. Але гамму свою ще тримаю без намірів продажу, та і бету 5 маю в колекції)) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Колись так шукав Делюкс з тої ж серії тільки з аух виходом і нічого не знайшов , хіба з Вортексу за багато грошей. Раджу прислухатись до поради Wantedа і пошукати Гамму чи Бету 5 , правда ще докупити через ібей от такий девайс:
Ні в якому разі не купляйте даний девайс) Через нього псується звук, те ж саме, що через модулятор слухати, тільки касетка на яя не шкодить))) В ЛЮБИЙ касетник можна доставити АУХ вхід, практично без проблем. Можу проконсультувати як, або і власноруч його встановити для одноклубників за символічне пивко ) Недавно таке приробив знайомому на оригінальному грюндіку з опеля віваро, та і свої два блаупункти також переробляв і ще декілька інших касетників. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
таке радіо робоче як №1 і №2 на аукціонах від 300 до 900$, я раз знайшов в неробочому стані за 90Є, так що про таке можна забути. То шо №3 вони дешевші набагато але їхня ширина 22 см. http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-VW...48?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3a8e405ef0
В порівнянні з модулятором то небо і земля)) та щей розетка не зайнята , звичайно звук буде гірший ніж через аукс ,але не до порівняння з модулятором.