куплю механізм люку на Гольф 3 !

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем KriLaN, 12 вер 2009.

1. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    тре весь механізм шо в машінко під дах кріпиться бо мій уже не ремонтабельний :)nea:

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не купиш, шукай цілий люк, окремо того ніхто тобі не продасть. У мене дві детальки було зломано, довелося цілий люк купувати. Орієнтовна ціна 100 баксів, можна знайти і дешевше. Люк тобі підійде і від пасата Б3 і Б4 а також від Сеат Толедо

3. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    дякую ! буду шукати !

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    якшо знайдеш від коррадо, готовий буду помінятися з тобою бо в мене від Гольфа 3 зараз стоїть :)

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Люк електро чи механіка потрібен?

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Є електро-люк скляний з Г-3, повністю в зборі 100% робочий, ще стоїть на машині.

7. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    Олег М. шо коштує ?
    Markell електро )

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    180 весь комплект.

9. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    шось та ціна троха кусається !(

10. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    до речі, а хто подарує мені повністю в зборі поломані ті штучки. в яких вся проблема завжди. є тут в мене парканадцять токарів і фрезеровщиків, багато шо можуть зашпендіфорити. (перезвоніть)

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    180 зажирно, я свій купив за 50. Тепер у мене єдина корада із скляним люком :) Степан колись продавав за 100 доларів, пробий в нього

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Так мова йде за весь комплект.
    і ніхто не хоче навіть поторгуватися :haha:)))))))))))))

13. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    мені тре не весь комплект ! мені тре тіки механіку шо в середині під дах кріпиться ! мотор живий кнопки з лампою і шкло теж в супер стані ! а в механізмі дві фігнюшки поламані і тому він не хоче засуватись під дах (( тому мені весь комплект і не тре !:pardon: за 70 заберу )

Останнє редагування: 17 вер 2009
  14. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    в тому і проблема ! вони там литі ! їх точити то можна вальнутись ! а механізм сам весь зібраний на нютах !тобто розкрутити не вийде ! хіба розсверлювати старі а потім назат новими кріпити ! але проблема у словах зпочатку посту ! вони хитро замучені !ті токарі пошлють тя подалі !:mocking:

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я купив весь комплект за 50 доларів. Повністю весь електролюк в зборі. Тупо поміняв свій на той і всьо. Шрот в Старому Ярі (за Яворовом) , в нас в Довідці є телефон туда. Може за 50 баксів тобі і не повезе знайти люк, але думаю в 100 впишешся. Я бачив там дуже багато пасатівських кузовних панелей, тому припускаю шо і люк там може бути пасатівський. Бери полюбому, він тобі стане як рідний, в крайньому випадку під болти,якими вся та бандура кріпиться до даху, треба буде шайби підкласти

16. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    нинька з обіду тим займусь ! я тут ше просто маю тему з обшивкою ))))) через один зїзд покажу ! червона стеля пластик чорний ! короче буде ляля )))))

17. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Доброго дня усім. Я можу пробити на шроті в Старому Ярі, просто бабця моя живе в с. Залужжя, а це сусіднє село, якщо дуже тре звичайно. Буду там на вихідних. :yes:

18. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    якщо не тяжко то дуже би просив ))) з мене пиво )

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Ще й як вийде. Знімаєш мотор, кришку люку, ззаді знімаєш дві пластикові заглушки - і весь механізм разом з направляючими, салазками і червячним тросом витягуєш назад (тільки треба дуже акуратно що не поламати направляючі на салазках). Якщо в тебе люк скляний то донор мусить бути тоже скляний, так як в скляному є шторка, яка сувається вперед і взад а в металічному кришка люку рухається разом із рамкою з обшивкою, відповідно в металічному є гачок з пружинкою котрий піднімає рамку з обшивкою а в скляному нема. Крім того є відмінності в кріпленні водостоку котрий рухається разом з кришкою люку.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо все разом міняти, то йому пофігу. У мене був люк металічний, а я купив скляний. Тупо все разом поставив і маю щастя. Скляний, звичайно, зручніше. Зокрема , коли під світлофор під"їхав то не треба голову викручувати в очікуванні зеленого, а просто шторку відсунув і дивишся через люк :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)