Куплю моноінжектор для двигуна 1,8 Пасат Б4 бензин від 1995 року і пізніше. Може бути не цілий моноінжектор а частина з датчиком положення дросельної заслонки і регулятором холостого ходу. (066)735-24-75 Юрко
як варіант, прижени собі на зч пасата 1995 року з кліматом, 1.8моно+ркп, перекинь вже той багатострадальний моноінжектор, а решту всього розпродай. може навіть в + вийдеш
Файний варіант, але... мені донора шукають вже 2 місяці і - ніяк. Так що Юрко, якщо приженеш, то можемо поділитися - мені бляха і скло, тобі мотор з навісним, а салон продамо
Я не буду таким лайном займатися, не для мого характеру. На 500$ в мінус, Пасат на базар (без жодного приховування проблем по машині) і все. Та де би я грався цим, це не моє хоббі і машина не з раритетних.
Вибач друже. не підходить, якщо не підходить моноінжектор попадаєм в пересилку і часу багато губиться.
Почему не подойдет? Я ж его снял с пасика в4 1,8 моноинжа, там работал гут, резистивный элемент ДПДЗ не стерт и не поврежден и самое главное - стоят пломбы на крепежных болтах ДПДЗ.
Я перепробував вже 7 штук також казали що все працює, а мій комп їх не добре бачить, віддавав назад. Пересилка займе час і гроші, тому з Львівськими є можливість це зробити. Дякую до допомогу.
А толку брати інжектори і заставляти комп їх побачити? Той комп що, має якусь сентиментальну цінність? Шукай комплект.