куплю мотор 1,8

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Дімон, 14 бер 2008.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    Хлопаки тут в мене така х....ня получається шо треба робити капіталку мотора, може дишевше буде купити мотр десь на розборці або в кого можеє в хорошому стані? 1,8 Сает Толедо, мор стоїть такий як в Пассаті Б3.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: куплю мотор 1,8

Ти б букви мотора хоч написав, і вказав з навісним тобі треба чи без. А то 1.8 моторів багато є різних.

Додано через 19 хвилин
    Є пару 1.8 8кл на г2/скірокко (JH, GX). Хоча тобі скорше за все треба ABS.
    Пи.си. б/у мотор-кіт в мішку. Як мінімум потребує нових прокладок, сальників клапанів, вкладишів/кілець. Я б на твому місці задумався про капіталку, якшо вже заміна-то на якийсь потужніший, з повним інжектором (PB наприклад).
    то адміни: зробіть з моїх двох повідомлень одне, а то "редагувати" не канає...

3. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

а я не знаю які там букви
    :)) знаю лише що мотор 1,8 8клапанів, моноінжектор в мене, без АБСу, машина з 93 року,без навісного. А от на потужніший, нема змісту міняти бо то волокіта з Гаї лишня, хочу такий самий але щоб живий, можливо і краще капіталку робити, тим більше що мені не сказали повну капіталку, а якраз заміну прокладок, сальників клапанів, вкладишів/кілець. но дорого собака в Києві то все робити 500 у.є. + запчастини

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Бля, що то за ціни? Які 500 уо за такий ремонт? Вони що, з глузду з*їхали????

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ти шо не можеш заглянути під капот і букви мотора подивитись? При чому тут АБС, ABS то букви мотора 1.8 моноінж на 3 гольфах і толєдах.
    І взагалі найди майстрів нормальних, які віддефектують мотор по-людськи, і ціну розумну назвуть, бо тобі кажуть ціну коли самі толком не знають шо в тому моторі робити треба. Шо то за такі майстри нах? Нєглядя кажуть шо робити треба і ціну називають? не факт шо після них краще стане...я тобі вже в якійсь темі докладно розписував на шо увагу звертати при діагностиці мотору і які параметри важливі.

6. rat323

rat323 Початківець

VW Golf II GTD 1.6 1986 JR був, Fiat Scudo 1.9 TD

в нас, в Червонограді, капітальний ремонт - 150у.є + розточка + шліфовка. Єслі кому надо...:twisted:

7. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Тему можна закривати в звязку з тим що вирішив продавати авто!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)