Хлопаки тут в мене така х....ня получається шо треба робити капіталку мотора, може дишевше буде купити мотр десь на розборці або в кого можеє в хорошому стані? 1,8 Сает Толедо, мор стоїть такий як в Пассаті Б3.
Відповідь: куплю мотор 1,8 Ти б букви мотора хоч написав, і вказав з навісним тобі треба чи без. А то 1.8 моторів багато є різних. Додано через 19 хвилин Є пару 1.8 8кл на г2/скірокко (JH, GX). Хоча тобі скорше за все треба ABS. Пи.си. б/у мотор-кіт в мішку. Як мінімум потребує нових прокладок, сальників клапанів, вкладишів/кілець. Я б на твому місці задумався про капіталку, якшо вже заміна-то на якийсь потужніший, з повним інжектором (PB наприклад). то адміни: зробіть з моїх двох повідомлень одне, а то "редагувати" не канає...
Відповідь: куплю мотор 1,8 а я не знаю які там букви ) знаю лише що мотор 1,8 8клапанів, моноінжектор в мене, без АБСу, машина з 93 року,без навісного. А от на потужніший, нема змісту міняти бо то волокіта з Гаї лишня, хочу такий самий але щоб живий, можливо і краще капіталку робити, тим більше що мені не сказали повну капіталку, а якраз заміну прокладок, сальників клапанів, вкладишів/кілець. но дорого собака в Києві то все робити 500 у.є. + запчастини
Відповідь: куплю мотор 1,8 Бля, що то за ціни? Які 500 уо за такий ремонт? Вони що, з глузду з*їхали????
Відповідь: куплю мотор 1,8 Ти шо не можеш заглянути під капот і букви мотора подивитись? При чому тут АБС, ABS то букви мотора 1.8 моноінж на 3 гольфах і толєдах. І взагалі найди майстрів нормальних, які віддефектують мотор по-людськи, і ціну розумну назвуть, бо тобі кажуть ціну коли самі толком не знають шо в тому моторі робити треба. Шо то за такі майстри нах? Нєглядя кажуть шо робити треба і ціну називають? не факт шо після них краще стане...я тобі вже в якійсь темі докладно розписував на шо увагу звертати при діагностиці мотору і які параметри важливі.
Відповідь: куплю мотор 1,8 в нас, в Червонограді, капітальний ремонт - 150у.є + розточка + шліфовка. Єслі кому надо...:twisted: