Ищу 2 маленькие штучки на Г2: 1. Регулятор подогрева попы (точнее 2-х поп), желательно со штекером - 191 963 563 2. 99 реле дворников - 357 955 531
На шрот тобі дорога... Буквально вчора взяв собі таке реле за 30грн. Та й регулятора теж там бачив, але без роз"єма(мабудь вони в іншій ванні)
Дякую. Теж відчуваю, що треба їхати. Може так і зроблю трохи пізніше, якщо ніхто не предложить за адекватні гроші..
Вже говорив але на iншому форумi. Каже що нема, треба на шротi польському шукати i прайс буде космос((( Ну не вiрю я, що це прям такий ексклюзив.. Невже я один такий, хочу попогрiв поставити?
взагаліто є попогрів Ємеля який іде з НАДІЙНИМИ кнопками регуляції і з підсвіткою і він вважається найкращим, в мене два співробітники поставили то просто кайф, на 6 позиції навіть на шкірі можна яйця жарити
друг взяв за 780грн на 2 сідухи на дно і на спинку комплект з кнопками і всім що потрібно ,я вважаю це не дорого
Чувак питав не про ціну подогріву Ємєля, а про ціну кнопки. Йому потрібен не підігрів а оригінальна цацка!