Куплю чехол рукоятки ручного тормоза, от консоли со штатным подлокотником. Также интерисует комплект дверных карт пассат Б4. Обязательно все карты должны быть под динамики. Цвет должен быть похожим либо таким же как VAG SPORT серого цвета. Такий как на фото. Если же такового небывает, то куплю комплект (Задние+Передние должны быть под динамики) карманов чёрного цвета для "сращивания!.
Не зрозумів що ти мав на увазі. Тому поясню що я хочу. У мене зараз карти, кармани та карти точно такі як на верхньому фото. Якщо не знайду від Б4 таких карт, тільки кольору як мої - то бажаю зробити щось отаке на свої Б3. Так як в мене зараз зроблена власноруч полка під задні колонки. Все добре, але останнім часом приходиться дуже часто її віймати. Що не є зручно. А без музики ніяк. Штатні задні колонки ніякі.
Бачу що варіант з картами Б4 відпадає. Так саме для цього я і хочу придбати комплект карманів Б3. щоб їх потім "зростити". Вище викладав фото того що я бажаю. Хочу щоб було тільки так, і ніяк інакше.
незнаю.. для мене це якось не айс буде... я собі думаю її робити самому... хотя кожному своє))) а тобі щасти у втіленні задуманого
якщо непомиляюсь,то саме пассат Б3 94 року випуску мали на задніх дверках карти з кишеньками,от непамятаю лише чи з динаміками динаміками, якщо набереш мене у суботу або неділю то гляну з кишеньками так точно,а от чи там є сітки непамятаю 097 798 798 3
Б3 з 91-го року точно мають кишеньки - вини по ходу однакової комплектації випускались (залежно від модифікації GL / GT / CL) 1990 - 1993 рр. - так що в тих роках мають бути; 88 - 89 - здається без кишеньок.
Що ж вас так не покоїть ця тема... Так справа не в кишенях. А в тому, що на Б3 в задні двері взагалі не передбачена музмка. Тільки в Б4 пішла штатна акустика в картах. Отже постає питання - або ставити карти від Б4, або самому... При варивнті з Б4 картами відразу випливає інше питання. Як бути з сидіннями. Адже у мене Ваг Спорт, тряпка сірого кольору. І на Б4 таких не вже ставили. Отже карт під колір сидінь не знайти. А робити з салону лоскутне покривало, коли сідухи одного, карти другого - я не хочу. Чохли - взагалі на сприймаю. Купляти повністтю салон я вже не потягну. Отже залишається тілько власноруч. Але хочеться задні щоб були максимально схожі на стоковий варіант, тобто на передні. Доречі передні кармани з динаміками мені подобаються. Отже я для себе обрав такий спосіб. Ще не знаю що получиться, але принаймі спробую. Доречі, чохол на ручнік вже їде. Дякую тобі Юра. Комплект кищень вже теж знайшов.. Так що дякую Всім за поміч.