Придбаю накладку на багажник Джетти (таку як на фото) . Або підкажіть може хтось може її купити в Польщі, знайшов її там на allegro.pl, та привезти на Україну? Дякую за відповіді!
хто шукає той знаходить,я знайшов (правда ще не поставив,холодно),була трішки тріснута,але з замком (замок підігнали під ключ),а ціна сім баксів,отооооо халява...
Вже пів року її шукаю. Пропонували за 100 у.е. (без замка) але я не готовий купити її за такі гроші! А там де ти її купував ще такі накладки є?
я випадково натрапив,після дтп на шроті купував деякі запчастини і побачив кришку багажника з накладкою,до рівноЇ суми нехватало сім баків(це просто повезло),там більше не має.Взагалі замок приблизно 100гр. і накладка +-20у.о,народ собі гонить кусок пластмаси продавати за 100у.о.
Хлопці, а хто підкаже як з Польщі (а саме міста Лодзь) можна отримати/переслати/забрати таку накладку? Може хтось до Польщі їздить, або друзі їздять? Або хтось просто знає як можна доставити накладку сюди. Буду вдячний за будь яку інформацію.