фуууф... Мартіні!!! Я аж вспотів, думав ти мені -- (типу стирай флудерське повідомлення -- бо БАН) ))))))))))))))))))))))))))))))) ржууу )))))))))))) зашугали бідного CheFISH`ика Мартіні, я перший в черзі ))) серйозно! Хто ше має пульт??? а то в мене кнопки АТТ на мафоні нема (((
Ти третій в черзі Перший топікстартер, другий я бо я в приват написав Бошу годину тому, а третій вже ти Сцуко в піонері страшно незручне регулювання звуку, пульт на руль треба полюбому
шановні друзі, я створив тему і мені відповіли, длячого ви нестворюєте тему а лізети в чужу перед покупцем.
ми не лізем перед покупцем, написано ж, ти перший, я другий, чефіш третій Може там ще є такі пульти До речі, а скільки такий пульт новий коштує?
в мене та крутилка це заодно і багатофункціональний джойстик . Коли стоїш то нічо, нормально можна регулювати, а коли їдеш , особливо по бруківці, то рука смикається і замість крутити звук , треки переключаються або ше якась херня
Привіт всім!! :D близько 180-190грн Є два б/у: один - 90грн, другий - 110грн (якщо непомиляюсь там ремішок необрізаний) Просто тепер потрібно вирішити, що кому (Мартіні і Міха)
:D:D Пульти в мене (с.Зимна Вода, тел.80677912118 Олег) будете поблизу (Метро, Епіцентр) дзвоніть. Або привезу на зїзд!