Вот думаю весной покрасить машину и хочу немного обвеса для своего автомобиля. Интерисует такае: -Маска на передний бампер 3 выреза посеридине(стекловолокно) -Губа под задний бампер (стекло-но) -Решетка передняя с длинной планкой вдоль капота или просто из трех коротких полосок. -Пороги. Мне подойдет как новое так и б\у в плохом или хорошем состонии, либо немного поломаное под ремонт вобщем. Предлагайте у кого что есть. 80979391345
а не легче кулибинам бампера дать? да и пороги слепят как угодно . решетка да , а остальное можно и так
А что вы скажите про ваш магазин тюнинга в Львове ктото сталкивался с ним??? http://car-tuning.ua/AUTO/vw/corrado.htm
ціни космос!!! накрутка більше ніж 100%!!! зато асартімєнт думаю найти в свому містю можна людина яка їздить на польщу чи німеччину і їй замовити буде на порядок дешевше..
в мене мала з Рави її батя сказав шо може привезти любе з польщі якшо тати адресу де воно там,тому в мене трохи інакші розклади..
мабуть ні б він тим не займається... ну я написав яка ситуація.. піди на базар і попитай хто возить товар з польщі і з ними домовся... є така польська кантора PolCar дуже багато запчастин возять імено купуючи в них.. скачай їх каталог і подивись чи там є то шо тобі треба тоді найди когось хто возить звітам і домовся шоб привіз то шо тобі треба.. в нас у Львові дофіга навіть магазинів звітам товар возять некажучи про базари
Попробую найти может б-у или с дефектом, время пока есть, мне предлогали 2.300 грн бампер перед, или зад., 600грн решетка, пороги1500грн., дороговато для меня.
Есть и даже в очень хорошем состоянии, потому я и исчу маску и накладку, нафига мне целый бампер темболее за такие деньги.
Глянь по цьому лінку http://www.motoallegro.pl. Багато чого є по нормальним цінам. Сам часто сюди хожу, шукаю шо треба на свого корка.
Solaris вище писав!!! найди людину котра їздить на Польшу або Німеччину дай координати пару грн. зверху (за доставку) і буде тобі щастя. Варіант №2 дорожчий - оплата по безналу (Visa, MasterCard), доставка будь-якою міжнарордною доставкою (DHL наприклад). А коли бюджет мінімальний а дуже хочеться то завжди найдеться варіант як це звідти привезти. Головне бажання!!!