Куплю панель приладів для Гольф 2, на 2 роз"єми, повністю справну, можна без тахометра, але тільки з кодом 935. В моїй перестав рахувати кілометраж, розбирати-ремонтувати нема часу, та і не впевнений, що зремонтую. Тел.: 0667681397. П.С. Бажано зі Львова, щоб не оплачувати пересилку і глянути вживу перед покупкою. Дякую.
Я б рекомендував подивитись на стан тросика, в мене таке ж було і виявилось що вся проблема була таки в ньому, ну якщо на ходу не онулювати кілометраж, бо тоді ламається шестерня.
Тросик новий, якраз недавно міняв, бо стрілка смикалась і панель приладів потріскувала (шурхотіла). Зараз швидкість показує добре, і далі трохи шурхотить. Читав, що там якась шестерня зіскакує, деколи тріскає. А на ходу кілометраж я обнулював, навіть кілька разів, правда вже давненько останній раз таке було. Хіба то справді може бути через то?
Я всіх відправляю до Zh@rika. У нього колись була моя з стара знята з 1.3 на 2 розєми... правда вже мабуть з неї вже ніц не лишилось )))
Саша, з неї я витягнув спідометр, але десь чи то вона мені падала, чи то так уже було(зараз не памятаю) - стрілочка ОР вискочила, відповідно там мало що з неї залишилось ПиСи. тому, мабуть, вже можеш не зкеровувати до мене, хіба траба буде корпус, або розєми, або якісь дрібниці з неї
Сьогодні збив на 0 добовий пробіг - і знов почало рахувати кілометри! зразу щось не здогадався це зробити. видно там щось клинить. Всім дякую на разі. але якщо б в когось колись з"явилась така панель приладів - дайте знати!