Куплю передній бампер і решітку

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Newman, 9 чер 2009.

1. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Треба передній бампер і решітку на Джетту. Вузький або широкий, пропонуйте що є ну і ціну.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Вузький, бв оригінал в зборі з швеллером, кронштейнами - 280 грн.

3. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Куплю ліве крило, передній бампер і решітку

Треба ще ліве крило. Було б дуже добре якби було такого кольору як на мому аватарі, щоб не малювати.

4. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    АП. По суті лишилося тільки ліве крило.

5. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Newman, я маю контакт мужика з Рівного, який має оригінальний передній широкий бампер від Гольф2/Джетта2 разом з ПТФ. хоче 600грн.
    Давай махнемось разом, і ти береш собі бампер, а я туманки, ок?

Якщо згідний, то пиши в приват :) 600грн вже собі розділимо і доставку тоже.

6. aspirino

aspirino Початківець

VW golf mkII
    Vexler я згідний, на таку фігню!!!! ти їдеш привозиш передаєш в франківськ бампер туманки собі залишаєш!!!

7. Vexler

Vexler Аксакал

Добре, якшо зі Львова ніхто не зголоситься зі мною, то мутимо! Але попередньо глянь за туманки на базарі в себе! ;)

Дякую!

8. aspirino

aspirino Початківець

VW golf mkII
    німа пітань!!!! я в неділю на роботу не іду!!!! такшо по любому буду на базарі, і в ту будку загляну!!!!! но там явно оригінальними вони не будуть, но за то дешево!!!!!

9. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Щось я так і подумала...

Vexler, моя тобі порада. Якщо там в Рівному нормальні оригінальні фари, то бери їх разом з тим бампером ( широкий бампер, думаю, не проблема буде продати чи тут на форумі чи просто в Вашому магазині), бо поки до неділі почекаєш, поки туди, поки сюди і можеш провтикати...
    А той мужик не може то все тобі якось передати автолюксом чи маршруткою, щоб тобі не тре було туди їхати ? Чи він "недовєрчівий" ? Ти маєш фотки тих фар і бампера, щоб не купувати кота в мішку ?

Ще питання. А той бампер йде в колір машини чи його тре фарбувати? Може я б собі взяла ? ....

10. Vexler

Vexler Аксакал

Таня, якшо Newman, скаже ні, то без питань, бампер твій :) Фотки будуть вечером.

11. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Я на бампер не претендую. Я думаю... Хоча в залежності скільки він буде коштувати. . .

12. Vexler

Vexler Аксакал

Той тіп явно не вихований! Продав вчора бампер іншому тіпу, і мене навіть не попередив! :diablo:

13. aspirino

aspirino Початківець

VW golf mkII
    був я сьогодні на базарі!!! дивився за противотумашками, знайшов два варіанта якась фігня за 300грн!!!! і "хела" (хоть я ніколи не чув щов вони ставилися на гольф2) за 1200грн!!!

14. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Так як така тема вже існує! Потрібен передній бампер в зборі до AUDI 80 B2 Coupe. Може хтось порадить де можна за ним пошукати чи хтось продає! Дякую

15. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    UP!!! Куплю передній бампер AUDI 80/90/coupe B2, бажано в зборі з підсилювачем і протитуманками.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)