Куплю ліве крило, передній бампер і решітку Треба ще ліве крило. Було б дуже добре якби було такого кольору як на мому аватарі, щоб не малювати.
Newman, я маю контакт мужика з Рівного, який має оригінальний передній широкий бампер від Гольф2/Джетта2 разом з ПТФ. хоче 600грн. Давай махнемось разом, і ти береш собі бампер, а я туманки, ок? Якщо згідний, то пиши в приват 600грн вже собі розділимо і доставку тоже.
Vexler я згідний, на таку фігню!!!! ти їдеш привозиш передаєш в франківськ бампер туманки собі залишаєш!!!
Добре, якшо зі Львова ніхто не зголоситься зі мною, то мутимо! Але попередньо глянь за туманки на базарі в себе! Дякую!
німа пітань!!!! я в неділю на роботу не іду!!!! такшо по любому буду на базарі, і в ту будку загляну!!!!! но там явно оригінальними вони не будуть, но за то дешево!!!!!
Щось я так і подумала... Vexler, моя тобі порада. Якщо там в Рівному нормальні оригінальні фари, то бери їх разом з тим бампером ( широкий бампер, думаю, не проблема буде продати чи тут на форумі чи просто в Вашому магазині), бо поки до неділі почекаєш, поки туди, поки сюди і можеш провтикати... А той мужик не може то все тобі якось передати автолюксом чи маршруткою, щоб тобі не тре було туди їхати ? Чи він "недовєрчівий" ? Ти маєш фотки тих фар і бампера, щоб не купувати кота в мішку ? Ще питання. А той бампер йде в колір машини чи його тре фарбувати? Може я б собі взяла ? ....
був я сьогодні на базарі!!! дивився за противотумашками, знайшов два варіанта якась фігня за 300грн!!!! і "хела" (хоть я ніколи не чув щов вони ставилися на гольф2) за 1200грн!!!
Так як така тема вже існує! Потрібен передній бампер в зборі до AUDI 80 B2 Coupe. Може хтось порадить де можна за ним пошукати чи хтось продає! Дякую